Under helgen kan du fynda Napoleon, Rome, Empire och andra Total War-titlar på Steam.

#Sega arrangerar i dagarna fyra (27 till och med 30 september) en "Total War Weekend" på Steam. Alla titlar i serien som finns tillgängliga via Steam har 25 procents rabatt. Särskilda erbjudande under vissa dagar sänker priset ytterligare. Just nu kan du fynda #Empire och #Napoleon för 75 procents rabatt, det vill säga blott 40 kronor styck.

Det kommer även bjussas på gratisprylar till #Team Fortress 2 och #Spiral Knights om du redan äger särskilda Total War-spel. Du kan också få dem om du köper jättepaketet med sju av Total War-titlarna för knappa 300 spänn, totalt 75 procents rabatt.

– Vi tyckte att ett grymt sätt för att markera det första gameplayet från #Rome II skulle vara att lyfta fram klassikerna som gjort Total War till serien den är idag, säger Johan Clark på Sega.

Rome II-videon? Den ser du här:

[video=12537]

De är ju så fantastiska dessa spel. Samtidigt som jag älskar att zooma in o se de grymma modellerna, så på något vis känns det ibland som att Medieval 2 är en perfekt blanding av detaljrikedom och överblickbarhet! Men vet inte.. nya Rome 2 ska bli skojj... 30/09 Finns en Zulu War mod till Napoleon som är rätt mäktig. 30/09 Vill bara passa på att säga att om det är första gången du spelar empire så ladda ner och installera darthmod 8.0. Det är den populäraste modden till Empire som lyckas göra ai lite bättre samt lägger till otroligt fina rök effekter. Och framförallt så... 30/09 Absolut, otroligt kul spel :). Rome är dock favoriten, följt av Empire sedan Shogun. Så är riktigt taggad inför Rome 2! Fram tills dess har man ju Empire + Darthmod : ) 30/09 oooops köpte Total War Battles: Shogun.. Trodde det var multiplayer, då hade det nog varit ett roligt spel! 30/09 Bara för att förtydliga så gäller det när man ska storma ett fort, minns att det var nästan omöjligt att få gubbarna att gå dit man ville, antingen gick dom inte alls eller åt andra hållet. Detta är nu löst i Empire? (Fanns aldrig i Shogun2 såvitt jag... 30/09 Funkar bra hos mig. 30/09 Empire var ju så satans buggigt och opolerat när det kom så ångrar att jag köpte det, eller har dom fixat pathfindingen för AIn än eller struntade dom i det? Skönt med svenska trupper men det var väl allt 30/09 Du bör gå vidare till det logiska nästa steget, Grand Strategy genren :) Japp, jag håller med. Min lista är: 1. Rome: Total War 2. Empire: Total War 3. Medieval 2: Total War 4. Shogun 2: Total War 5. Napoleon: Total War 30/09 Kan du förtydliga vad det är du menar? 30/09
Skicka en rättelse