Om du förhandsbokar Xcom: Enemy Unknown via Steam kan du förvänta dig en del överraskningar, däribland ett ex av Civilization 5.

Den 11 oktober släpps äntligen #Xcom: Enemy Unknown. Har du inte förhandsbokat den alien-infekterade strategititeln kan det vara väl värt att göra. Du får nämligen #Civilization 5 på köpet.

Bakgrunden till det här löd: om det kom in tillräckligt många förbokningar låstes en bonustrappa upp. Den hade tre steg och Civ 5 tronade på toppen. De som bokar kan alltså vänta sig ännu fler godsaker, däribland en ny soldat in-game i Xcom inspirerad från 94-originalet, fler customization-val för sin trupp och in-game-prylar till #Team Fortress 2, exempelvis en blond kalufs.

Allt om bonusarna kan du läsa om på Steam.

Tack till Shadee för detta #nyhetstips!
Men eller hur, köpte själv Special Edition då jag vill somna med spelet i hand efter en lång dags spelande! :lol: 09/10 Ah my bad, vad jag vet så kan du inte ge bort det då... Du får nog kontakta steamsupport, de brukar fixa det mesta utan några större problem vad jag hört (jag fick en refund på en preorder utan några problem i alla fall). Mer än det kan man nog tyvärr... 02/10 Jag har ju inte det somsagt , eftersom jag inte har spelet innan så hamnade det direkt i min spellista , frågan är hur man ger bort det då? 02/10 Du har det i din "inventory" som du hittar genom att trycka på mail iconen längst upp i högra hörnet :) 01/10 Civ 5 blev en bonus , nu ska man bara lyckas ge bort det också? hur sjutton funkar det på Steam. 01/10 Jag förbokade enbart för att få hattar i TF2! (Även för att X-Com demot gav mersmak och att jag inte har Civ 5) ^^ 01/10 De flesta spel på GMG kan du regga på steam (iaf dessa 2), dvs du kommer åt alla exklusiva dlc's. Preloadingen får vi helt enkelt se, beror helt på när man får sin steamkey. Visst sparar man inte så mycket om man även köper Civ på just GMG mot steams... 01/10 1. Jo, visst, 30kr billigare via GMG. (Xcom + Civ5) Vilket inte är "bra mkt billigare" enligt mig men om du tycker det så får du göra det ^^ 2. Ja mot Webhallen, som är en butik folk ofta köper ifrån om inte Steam. Xcom och Civ5 kostar 45 resp. 30 dolla... 01/10 Haha, du är för rolig, du kanske skulle läsa allt från början. 1. Jag skriver att det inte är ett bra erbjudande då det går att få tag i billigare ändå. 2. Du svarar med research på priser osv, och påstår att det är ett bra erbjudande. Och att man spara... 30/09 Oups. Tänk vad tid du skulle sparat om du läst hela mitt inlägg och tänkt på vad jag skrev (sista meningen för att vara exakt) ;) Men jag tar det igen: Jag har beställt Special edition (som för övrigt kostar 699kr, men säljs inte digitalt) från webhalle... 30/09
Skicka en rättelse