Du som köper samligen får tillgång till en del tilläggspaket och olika per plattform. Vi listar vilka.

Lagom till jul släpps ett samlingspaket med #Mass Effect, #Mass Effect 2 och #Mass Effect 3 till pc, Xbox 360 och Playstation 3, och förra veckan vid utannonserandet var vi inte på det klara kring vilka tillägg som skulle ingå. Nu vet vi bra mycket mer, tack vare en officiell uppdatering borta på #Biowares betesmarker. Det är i nuläget ännu inte känt exakt vilka tillägg som ingår till Playstation 3-utgåvan, men tills informationen är känd kan du gotta dig i att första spelet i serien dyker upp dit för första gången.

  • ME: Inkluderar tilläggen Bring Down the Sky och Pinnacle Station på skivan.

  • ME2: Inkluderar tilläggen Cerberus Network (med karaktären Zaeed), The Firewalker Pack, Cerberus Assault Gear, Arc Projector heavy weapon och Normandy Crash site-uppdraget.

  • ME3: Inkluderar onlinepasset för kooperativt spelande.

    Till Xbox 360 ingår:

  • ME: Inkluderar inte Bring Down the Sky och Pinnacle Station på skivan, men de erbjuds som fristående nedladdningar via Xbox Live.

  • ME2: Inkluderar Cerberus Network.

  • ME3: Inkluderar onlinepasset för kooperativt spelande.

Vidare är det spelbart mellan vanliga utgåvorna och samlingsutgåvorna, vilket gäller både multiplayer i ME3 och sparfiler över alla utgåvor. Vi undrar dock vart Shadow Broker till ME2 och From Ashes samt Extended Cut till ME3 tagit vägen. Hallå, Bioware?

Om du har Playstation 3 och endast är sugen på Mass Effect kommer du kunna köpa det fristående via PSN för en bit över hundralappen.

Släppet av #Mass Effect Trilogy sker 6 november till pc och Xbox 360, och till Playstation 3 vid ett senare skede. Vi tippar att det även dyker upp till Wii U i sinom tid, troligtvis efter att försäljningen av Mass Effect 3 börjat dala. Det är ju trots allt pushat som en släpptitel.

Skicka en rättelse