Den som vill ha alla de bästa moddarna samlade i ett enda behändigt paket behöver bara tanka hem Morrowind Overhaul 3.0 för den ultimata Morrowind-upplevelsen.

Morrowind Overhaul 3.0 släpptes i helgen och kan tankas härifrån. Vad MO gör är att modden samlar alla de bästa #Morrowind-moddarna i ett enda paket, vilket underlättar enormt för dig som vill få den definitiva Morrowind-upplevelsen.

En video från projektet ser du nedan. Läs också mer om projektet här.

Dock så är den långt ifrån färdig, du måste tex starta motorn via "Command Prompt" i Windows tex och skriva en rad för att starta på båten. 04/10 all right! tack för tipset! =) 03/10 Morrowind är fortfarande det klart bästa Bethesda har producerat. :) 03/10 I min åsikt så tycker jag det där så brutalt mycket snyggare ut än Skyrim.. Till och med de flesta nya "next-gen" spel.. All överdriven bloom irriterar mig som sjutton, inte minst BF3... Fan, mina ögon vill ta självmord efter en runda av det.. Har ännu... 03/10 Kolla på deras FAQ video: http://youtu.be/g2PKBD0D9Gw Enligt deras video så ska spelet flyta på bättre på nyare system, alltså använda fler än 1 processor antar jag. Då den gamla motorn endast kunde använda 1 processor. Samt så ska det gå spela på Linux... 03/10 Lite grinig över att spelet ser typ lika bra ut som Skyrim. Bethesda lägger verkligen inte så mycket energi på deras motor som de borde.. De hävdade ju att Skyrim använde sig av en NY motor.. men den är ändå Dx9 och 32bitar, idiotiskt x2 Visste ni att... 03/10 kan man få anledningen till att detta gjorts och vad den gör för skillnad mot att köra gamla motorn? excuse my noobism 03/10 Intressant är även OpenMW, en ny motor (game engine) som driver Morrowind. https://openmw.org/en/ 03/10 snacka om bättre grafik, det mesta jag kommer ihåg från morrowind är dimma å dimma från den låga view distance som var. 03/10 Ah Nice! Väntade på denna inför nästa genomspelning :) 03/10
Skicka en rättelse