Slå till nu för ett gäng odödliga rollspelsklassiker som kommer ta dig en halv mansålder att slutföra!

Om du råkar ha sisådär 1000 timmar eller så att slå ihjäl så kan Steams Elder Scrolls Collection-rea (halva priset!) vara värd att spana in. För motsvarande 470 kronor får du Game of the Year-versionerna av #Morrowind, #Oblivion och #Skyrim plus sistnämnda titels Dawnguard-tillägg.

Ifall du är sugen har du i skrivande stund cirka 47 timmar, 27 minuter och 4, 3, 2, en sekund på dig att öppna plånboken. Tidigare ikväll rapporterade FZ om det definitiva mod-paketet till Morrowind.

Det blev ett köp av Morrowind och Dawnguard =) 03/10 Jo, men de titlarna var ju enbart för mobiltelefoner med javastöd och NGage när det begav sig en gång i tiden :) Men om man skall vara petig så har du rätt :) 03/10 Glöm inte Stormhold, Dawnstar och Shadowkey. Jag köpte en N-Gage bara för att spela Shadowkey på, har aldrig ringt med den. Sedan är samlingen komplett. 03/10 Kommer köpa Skyrim då jag redan har de andra mästerverken :) Sen är samlingen nästan komplett med Arena, Daggerfall, Morrowind, Oblivion och Skyrim. Sen fattas bara spin-offsen Battlespire och Redguard. Fantastisk spel-serie :) 03/10 anser att dom förätrar några saker vid varje nytt spel men tar bort andra bra saker från det tidigare. oblivion: + grafik , combaten , full voice (även om folk tycker den är dålig anser jag den är bätre en ingen alls) , naturlig mana/hp reg - ingen medi... 03/10 Japp, det är ett SteamWorks-spel så det kräver Steam för att fungera som det ska. 03/10 Om man köper dvd-versionen av Skyrim på Dustin (för 149 kr), får man med någon nyckel så man kan registrera det på Steam också? 03/10 Men men Daggerfall då :P 03/10 Ja, moddarna verkar vara väldigt trevliga. Jag gillade den öppna världen, känslan av att kunna ströva omkring fritt, men även ha tillgång till en bra story. Grafiken och ljudet var toppklass på den tiden också. Nästan allt detta får jag numera av MMORPG... 03/10 Har en speldator. Men får jag nån glädje av Morrowind? Har spelat Oblivion och Skyrim på PS3, blir det som att gå flera steg tillbaka? 03/10
Skicka en rättelse