40 miljoner är mer än fyra elefanter.

Vitryska #World of Tanks-utvecklarna #Wargaming firade sannolikt med ett glas vodka eller två i samband med att de utannonserade att deras hejdlöst populära free-to-play-titel nu stoltserar med hela 40 miljoner registrerade användare.

I Ryssland har de slagit ett nytt rekord, i och med att de haft över 500 000 samtidiga spelare på en och samma spelserver. Som den moralens väktare FZ är uppmanar vi givetvis inte till alkoholförtäring av något slag, men vi kan naturligtvis inte undgå att koka en kopp koffeinfritt rooibos-té till utvecklarnas ära.

I framtiden räknar de med fortsatt ökande siffror. Spelar du World of Tanks, eller borde du kanske börja?

Nyligen rapporterade FZ om den senaste fläskigt stora World of Tanks-uppdateringen.

Glömde skriva färdigt!! "dessutom verkar dom fått ordning på" matchmakingen! Numera så blir det jämnare för alla. Sitter med 18 tanks i garaget!!! 08/10 Kan inte mer än hålla med om östatsländerna förstör spelet med sin "klingon" Dom fattar inte att delad information ger bättre spel! Numera skiter jag i dom om dom begär hjälp. Ge dom en egen server så vi slipper deras tjafs... Sen 8.0 är spelet otroligt... 08/10 Du ska inte ta och förklara då? 05/10 Perfekt Tanks låt.. kolla tankarna 1.00 :D https://www.youtube.com/embed/Ddo__X2F_cI 04/10 Håller med. Och de nya ljuden! Nästan bäst av allt. Skottsalvor för olika kalibrar, skrammel från tanks, ambience, etc. Allt har fått ett rejält lyft. Krämar på ordentligt i högtalarna numera. 04/10 Bör påtalas att man gratis kan spela i samma lag ihop med en kompis. Vill man vara fler så kostar det guld och guld får man för riktiga pengar. 04/10 Under en lång tid har detta spelet gått förbi mig utan större uppmärksamhet. Men nu fan skall jag tvinga mig själv att dra hem det. Kanske kan bli sjukt ball att köra med några polare 04/10 Nu är det ju så att du inte ska vara säker nånstans eftersom spelet inte går ut på att slå upp sitt tält, rulla ut liggunderlaget och sen campa där resten av rundan. Därtill är spelet rätt väl balanserat då alla har sina svagheter men också styrkor. Men... 04/10 ska testa igen när dom fått till den där fysikpatchen .. .. just nu känns det roligare att titta på mining-lasern i eve online .. bzzz...bzzzz 04/10 Spelade igår vid middagstid och då var det 74 000 ungefär online. :) Spelet är kul, especiellt sedan den sista patchen! 04/10
Skicka en rättelse