Efter lång diskussion med användarna har Sony spikat bonusarna för de som betalar för sig.

#Planetside 2 blir i grundutförandet gratis att spela, men liksom många andra free-to-play-titlar kan man skaffa sig en eller annan fördel genom att betala för sig. Och efter en del funderande fram och tillbaka har utvecklarna bestämt sig för vad som gäller. Nämligen:

  • 25-50% increased resource gain.

  • 25-50% increased XP gain.

  • 25-50% increased passive cert point gain.
    (Note: Each of the above start at 25% and increase by 5% per month of sustained membership up to a total bonus of 50% each at 6+ months membership.)

  • Priority login queue

  • Early Access to new cosmetic items on the store

  • 500 StationCash each month

Vill du ta del av dessa bonusar får du räkna med att hosta upp 15 dollar per månad. Om allt går som planerat kommer du kunna lira Planetside 2 innan året är slut. Sluten betatestning pågår för närvarande.

[video=12218]

IGN Prime är ganska prisvärt , man får ett par beta keys och ett indiespel per månad för 2 dollar/månad. 20/10 Wow, jag har aldrig försökt så hårt att leta på en beta-key förut,men tyvärr är jag en månad för sent ute, alla keys är borta, hur gick ni till väga för att få tag på en key? Hoppas ni som redan har keys njuter av det extremt lockande liret :) 04/10 Från vad jag såg när jag spelade betan var att VS overpowered igen, precis som i PS1. Inget nytt på den fronten. 04/10 Jo jag vet det är en beta och jag är väldigt överraskad över hur mycket spelet faktiskt utvecklats den senaste månaden, det är mycket som sker och snabbt går det. MEN, att döma av den utveckling som skett och den feedback som utvecklarna kommer med så... 03/10 Inte pay 2 win.. Pay 2 look stupid! Kört sen tidig Alpha, spelet äger! 03/10 Känner mig lite ängslig inför kötiderna om man inte har subscription. 03/10 Jag spelade planetside 1 när det släpptes och jag spelar nu även PS2. Vad man ska förstå är att man ska gå med i en Outfit om man vill få ut det mesta av PS2. Spela som lonewolf är ok men inte alls lika roligt som att spela tillsammans i en outfit. Det... 03/10 "Det är en beta". Börjar bli en välanvänd fras vid dehär laget. De håller ju fortfarande på och experimenterar för fullt med resources och CERT-poäng, så är lite väl tidigt att klanka ner på resource-systemet, det är ju långt ifrån färdigt. Du kanske... 03/10 Betala helt enkelt inte då :) 03/10 jo sant, läste det nog när jag var lite halvtrött :) 03/10
Skicka en rättelse