Ja, redan imorgon! Då smäller det till när nivåskaparpaketet lämnar betatestandet, som i sin tur ledde till en gigantisk drös förbättringar och förändringar.

I juli rapporterade vi om att testande av en nivåediterare till dungeoncrawlarn av den gamla skolan – #Legend of Grimrock – som då snart skulle börja testas. Nu har det testats, testats och testats vilket inneburit en mängd förbättringar och förändringar, och ett definitivt släppdatum. Imorgon, fjärde oktober.

Nu var det trots allt ett tag sedan spelet släpptes. Vi provade det aldrig, men har förstått på er att en del tyckte det var mäkta trevligt att uppleva.

När du skriver som du gör, så är det nästan som att du tror att utvecklarna har lika mycket tid=pengar att lägga på utveckling av editor, som på spelet - att spelet fungerar bra och stabilt är dessutom en högre prioritet för massan, i de flesta fall.... 04/10 Ser fram emot alla nya dungeons som kommer arbetas fram. Spelet är redan riktigt bra och nu får man snart tillgång till mer :) Kan bli riktigt bra det här med tanke på alla entusiastiska fans där ute. 04/10 Mitt kungadöme för en Dwarf Fortress till Legend of Grimrock map-exporter! 04/10 Vore grymt om man såg folk som skapade "remakes" på de gamla klassikerna (som EotB och Dungeon Master). 03/10 Ja, smutsiga hacks som Grimoire och WEU till Warcraft 3 (eller motsvarande till Morrowind) är vackra. Men varför får jag tumme ner för att jag tycker att spelföretagen inte bara ska komma ihåg att patcha själva spelet, utan också editorn? Var jag så oty... 03/10 Måste säga att jag inte alls håller med, de utvecklare som satsar på en seriös modscen lägger oftast tid på att utveckla sina verktyg för att slipa bort de hårdaste kanterna. De utvecklare som bara släpper editorn, kanske inte jobbar på att fixa vissa... 03/10 Jag älskar smutsiga hacks, good ol days.. 03/10 Behövs en mod som gör spelet svårare ju. 03/10 Jävligt coolt... och varför har ni inte recenserat detta spelet - ni recenserar alla möjliga andra spel som ni hellre kunde skippat... 03/10 Ska bli spännande att se vad för slags dungeons folk kommer skapa. Replayability kommer öka med 1000% :) 03/10
Skicka en rättelse