Börja mörsa zombies 15 eller 31 oktober, beroende på hur mycket cash du är taggad att bli av med.

Det känns som om det finns nyheter att skriva om zombietitlar minst var och varannan dag numer. Nåväl, kommande #The War Z är en av de omtalade titlarna, och nu har du möjlighet att prova på spelet själv. Förbokningsalternativ har dykt upp där du kan betala ett lägre pris för spelet samt att du får tillgång till alphan (15 oktober) eller betan (31 oktober) beroende på hur mycket du betalar.

Grundpaketet Survivor erbjuder spelet samt betatillgång för 19,49 dollar. Pioneer-paketet ger dig alphatillgång samt 15 dollar ingame-cash och möjlighet att hosta servrar i en månad för 29,99 dollar. Legend-paketet ger dig också alphatillgång, men 30 dollar ingame-valuta samt 6 månader hosting-funktionalitet för 49,99 dollar. Spännande nog ger båda de dyrare alternativen tre gästnycklar som låter tre av dina vänner prova på betan under första helgen (31 oktober och framåt).

Så, ha en skön överlevnadstorsdag.

Tack till sgt_lol, Qvisten, Doctorsinus för detta #nyhetstips!
Spelet verkar awesome, men dem borde gjort det i Cryengine 3, och jobbat på det ett par år till. Men jag är säker på att det kommer funka när det släpps. Day z är ju inte speciellt svårt att bräcka, om det nu är det som är målet. Day z e ju svin kass... 14/10 Tolkar snarare namnet som att dom vill casha in på boken (och snart filmen) "World War Z", men inte har rättigheterna. 05/10 Du måste skämta, War Z är ett riktigt spel medan Day Z än så länge är en ganska buggig och krångligt mod. 05/10 Day z är bättre än war z det är därför jag bara klickar på war z nyheter för att visa hur mycket tid jag lägger ner på att dampa på ett spel som inte betyder någonting för mig alls, tid som jag verkligen inte kunde ha använt mig av i Day z. 05/10 Du är lika mupp som rhinochrunch ju the war z stelt? kolla på arma 2's jävla motor då? nu tänker jag inte sitta och gnälla på att dayz är sämre som en liten bitch fanboy för jag gillade det också i 2 månader sen pallade jag inte mer tack vare alla bugga... 05/10 skriker ju bara scam över det här spelet. 04/10 Det är nåt med The War Z jag inte tycker om. Det känns som ett spel som endast utvecklats för att tjäna pengar på dayz hysterin, och försöker vara så likt dayz som möjligt. Karaktärerna man sett på bilderna är väldigt lika dayz's survivor karaktärer med... 04/10 Blir väll trevligt 04/10 Sluta gnälla som in i helv***..... Spelet har ej släppts än! 04/10 Då skulle jag vilja be dig att ta en titt på detta innan du stoppar huvudet i sanden :) http://www.youtube.com/watch?v=KLYOW_rkd1A&feature=plcp Bör tilläggas att jag för egen del inte tycker War Z ser så mycket ut för världen. Lägger nog hellre pengar... 04/10
Skicka en rättelse