Barbar och cipher tillkommer om de når 2,5 miljoner, men spelets fyra grundklasser presenteras också. Vi vet vilka det är.

Kickstarter-rollspelet #Project Eternity som säkerligen gett ett och annat fan av den gamla skolans #Bioware/#black-isle|"Black Isle"-rollspel våta drömmar har nu nått hela 2,3 miljoner dollar. Med det sagt har de nu röjt vad de planerar att implementera om de når 2,5 miljoner: klasserna barbar och cipher. Men de har nu även presenterat spelets fyra grundklasser som du säkerligen känner igen från ett annat spel eller sjutton.

Fighter (krigare), priest (präst), rogue (bandit/bov) och wizard (magiker). Ja, de uppfyller i stora drag sina vanliga roller där krigaren köttar på, prästen ser till att de andra lever, banditen ser till att de på den andra sidan inte lever och magikern ser till att hela RGB-spektrumet används. Se Josh Sawyer snacka om senaste uppdateringen nedan.

Om du vill ha mer information rekommenderas uppdateringsinlägget. Det står mängder om deras planer, tankar och mer djupgående kring klasserna. Kickstartern har förresten 12 dagar kvar, så du har fortfarande chansen att hjälpa till.

Skicka en rättelse