Testfasen av det autentiska kriget rullar igång i dag. Fast bara till Xbox 360.

#EA gör sin plikt i fråga om att hålla löften, och följaktligen dyker den utlovade öppna betatestningen av #Medal of Honor: Warfighter upp i dag. Vi har ännu ingen exakt tidpunkt, så håll ögonen på Xboxens nedladdningsavdelning eller Marketplace om du är sugen att delta. Och ja, betan släpps exklusivt till Xbox 360 – PS3- och Windows-spelare lär få hålla sig tills fullversionen dyker upp den 25 oktober.

På multiplayer-betans meny står spelläget Hotspot, som kretsar kring att två lag attackerar och försvarar slumvis utvalda punkter. Det hela utspelas på stadion i Sarajevo, och ska vi tro pressreleasen är det Frostbite 2-motorn som gjort det nya spelläget möjligt. Hur framgår dock inte, så det blir upp till dig själv att ta reda på. Vilket du gör som medlem i elitförband från exempelvis SOG, SAS, Spetsnaz eller Navy SEAL.

[video=12614] Trailer som förkunnar att betaversionen av Medal of Honor: Warfighter släpps i dag.

Har haft riktigt kul med betan hittills. Gillar det redan mycket mer än BF3 fast det är lite för mkt tempo för mig. De som söker efter ett mellanting mellan CoD och BF3 borde älska detta dock. Mitt största problem är väll spawnsen som är inte fullt så... 08/10 Tar tillbaka detta nu när jag testat det.. vet inte vad det rullar på men 30fps kanske? det känns segt och väldigt random, trist att de kastade in en mörk bana där man knappt ser något alls även fast man har brightness på full. Detta spel kanske vore... 08/10 Absolut sämre än sämst just nu, utveckling grabbar, vi lever inte i förra milleniet.. 07/10 efter att ha spelat en hel del utav beta så måste jag säga att det är riktigt jävla kul faktiskt. 06/10 Jag gillade spelet i sig, men en sak jag stör mig på är att det finns inte två lag som i andra spel. Eller det är två lag, men för att alla kan välja sin egen nationalitet så kan det vara liksom tyskar mot tyskar, svenskar mot svenskar, amerikaner mot... 06/10 Ser inte bra ut! 06/10 såg lite beta gameplay på youtube och det ser väldigt bra ut måste jag säga.. kul att något kan ge cod en utmaning 06/10 Blir väl en usel konsollportning igen då.... 06/10 Så nu har jag laddat ner det och lirat på min XBOX, måste säga, RIKTIGT bra spel. Synd om er som valde fel konsoll redan från början där, det är värt väntan iaf på MOH. Kram på er!! 06/10 https://live.xbox.com/en-US/purchase/xbox/66acd000-77fe-1000-9115-d802454189ac?modal=true där kan du "köpa" betan för 0 MP, sedan ladda ner och sen är det bara att dra ut på slagfältet och skjuta dina motståndare och om länken inte funkar så kan du allt... 05/10
Skicka en rättelse