Arga fåglar blir arga rebeller i början av november med en uppsjö av leksaker i släptåg.

#Angry Birds har tidigare används som marknadsföringsverktyg när den datoranimerade filmen Rio hade premiär i mars förra året. Det nyannonserade samarbetet med Lucasfilms smäller (kvittrar?) dock snäppet högre, i början av november släpps nämligen #Angry Birds Star Wars.

Som en spinoff på #Angry Birds Space har fåglarna förvandlats till ett gäng välbekanta rebeller och svinen tar då självklart form som Imperiet.

– Det är inte Angry Birds i Star Wars-kostymer utan de är karaktärer på sina egna villkor, säger Lucasfilms-chefen Paul Southern till USA Today.

I samband med detta släpps också en uppsjö matchande leksaker, allt från Dödsstjärne-Jenga till mjukisdjur baserade på denna (oheliga?) allians.

Troligtvis för att Episode I-III innehåller CGI grafik och mycket bättre effekter och handling än de tre gamla filmerna gjorde, därav så blir de äldre folket ilskna på varför George Lucas skulle vilja göra tre filmer med bättre handling och effekter än... 09/10 Nej det är hela filmerna som är fruktansvärda. Storyn är horribel, de skulle inte fokuserat på Anakin över huvudtaget, de skulle ha koncentrerat sig på kriget istället och bara låta Anakin vara en liten del av någonting mycket större. Nu är han bara en... 09/10 Fast sen så är det ju inte på grund av action scenerna som 1-3 är dålig (till och med hardcore fans brukar ge duellerna credit) 09/10 Pengarna ska ra$$la in! 09/10 Han räknar pengar och dåliga omdömen från gamla SW-fans. 09/10 Gorge Lucas. Vad har du för dig om dagarna? 09/10 Mm för Star Wars handlade bara om att slåss har jag hört. Grattis du har missat hela poängen med Star wars, dörren är där borta. Episod 1-3 är katastrofer till filmer, alla fight scener är ap tråkiga då de är så fruktansvärt över koreograferade. Det är... 08/10 Det är bara att kolla på Red Letter Medias analys av de tre första filmerna så tror jag inte någon tycker att de är bra efter det. Största problemet med hela den produktionen är att ingen sa nej till Lucas. Han behövde någon som slog näven i bordet och... 08/10 älskade 1an 2an o 3an även fast dom inte var lika relevanta till storyn så var duellerna så mycket bättre! 08/10 Din kompis son kommer nöta Angry Birds snart. 08/10
Skicka en rättelse