Amerikanska djurrättsorganisationen PETA driver med Pokémon-spelen i och med Black and Blue. De tänker sig att det inte är ok att låta de stackars djuren puckla på varandra, men det är okay att ge igen på tränarna.

Hajar du hur mycket stryk Pikachu och de andra pokémon-liret fått utstå i den långtgående spelserien? Mängder! Så mycket att djurrättsorganisationen PETA nu skämtar till det i och med Pokémon Black and Blue. Kortfattat handlar det om att ge igen på de där jäkla tränarna i nedan inbäddade spel. En del vanliga attacker ingår, men förvänta dig även lite göttiga specialattacker som kramar och demonstrationer.

Uppdatering: Nå spelet via denna länk (hög volymvarning). Den inbäddade varianten väsnades som bara den och gjorde lite läskiga saker med vår design. Vi på FZ gillar dock läskiga saker, men inte när de är läskiga av fel anledning.

För två år sedan tyckte PETA att #Super Meat Boy var alldeles för köttig, vilket ledde till parodin Super Tofu Boy. Därefter skojade #Team Meat tillbaka och implementerade Tofu-killen i Super Meat Boy.

Vad tycker du om denna form av djurrättsaktivism?

Förresten, missa inte vår kommande recension av #Pokemon Black Version 2. Den dyker upp nu i veckan, signerad THE ONE AND ONLY POKÉMON-EXPERTEN LIND. För tillfället sitter herrn i sin spelsoffa med tårar rinnandes nedför hans rosiga kinder medan han bankar på de stackars djuren. Det är dock oklart vilken sorts tårar det gäller. Därutöver har dessvärre ingen i skrivande stund utvecklat en parodi där du ges tillfälle att smacka till Sebastian, så vill du göra det får du åka till Göteborg.

http://i.imgur.com/tjOMI.jpg (http://i.imgur.com/tjOMI.jpg) 09/10 Jag tycker spelet var lite småkul. 09/10 Good GOD!! Tänk om dem fick se hur vi torterar små fåglar genom att skjuta dem mot byggnader som ett par grisar har byggt. Truly, we are the monsters here! 09/10 Jodå, jag såg eländet och spelade igenom hela spelet dessutom. Tycker ändå det drar ett löjets skimmer över dem när de först gör en elak-version av ett spel och likställer djurens/pokemons lidanade där med riktiga djur. Jag har svårt att ta dem seriöst... 09/10 Om du faktiskt hade gått in på sidan och läst så hade du läst att de försöker göra en humoristiskt parallel för att lättare få ut sitt budskap till den stora massan... 09/10 För övrigt: får PETA använda ett skyddat varumärke sådär? 09/10 Jag tycker att det är intressant att de reagerar på just pokemon. Det finns hundratals spel där mäniskor attakerar försvarslösa djur med svärd, spikklubbor, magi och andra hemskheter bara för att få slantarna de bär på (i magen?). 09/10 haha jadu, dom kan ju försöka ta sig in hos mig och försöka ta katterna och råttorna jag och flickvännen äger. Tror jag anses vara farligare när jag står med en snöskyffel i handen vevandes mot dom än vad dom skulle vara. 09/10 Vem orkar ens bry sig om peta? Det är en hög med clowner som blir sur för ej existerade tecknade djur för i helvete. En sten är mer intressant 09/10 Tycker det är synd att PETA ger oss djurvänner ett dåligt namn. Deras aktivism är sällan produktiv och nyttig. Eller ens speciellt genomtänkt. Måste säga att jag föredrar svenska Djurrättsalliansen rätt ordentligt, då deras metoder at best är civil olyd... 09/10
Skicka en rättelse