Nytt filmklipp går igenom hur du kommer kriga online när spelet släpps nästa år.

Om ett par månader vankas en ny omgång hårt krigande i den spelserie som en gång ansågs vara den snyggaste någonsin. #Crysis 3 är namnet och i ett nytt filmklipp redogör för multiplayerdelen.

Producenten Mike Read förklarar det nya spelläget Hunter Mode, som ungefär går ut på att du ska avrätta 14 motståndare och ju fler du tar kål på, desto hårdare blir motståndet. Man har enbart tillgång till pilbåge, men i gengäld är man iklädd en trimmad nano-dräkt.

Filmen tar upp ytterligare ett par spellägen samt ett par andra nyheter. Vi får också veta att tolv personer kan mötas i konsolversionerna med Windows-upplagan klarar 16 stycken.

[video=12635]

Crysis 3 släpps till pc, PS3 och Xbox 360 i februari nästa år.

Vad jag har förstått från diverse intervjuer så kan inte Crytek göra så mycket mer grafikmässigt med Konsol versionen av Crysis då 2an var så långt dom kunde komma. Så dom har lagt extra krut på att förbättra PC versionens grafik. Hoppas bara det har... 10/10 Du menar sedan 80-talet alltså? Eller moderna konsoller alltså Ps3/360? Hursomhelst måste jag väl ändå kalla dig dum, spel kan vara nyskapande fast de är på konsoll. Det är inte bara på konsoll som spelen blir "nerdummade" för att vara mer tillgängligt,... 10/10 Piss spel 10/10 Man behöver väl inte krypa om man är osynlig? 09/10 Och jag är trött på folk som försvarar ambitionslösa spel från passionslösa utvecklare och giriga utgivare. Kolla bara på multiplayer läget "Power Struggle" från Crysis 1. Det hade 32 spelare, BF/C&C Renegade style med stora öppna banor med baser som... 09/10 Tycker det var ett helt ok spel. Vart har jag skrivit att jag inte gillar det? Menar att jag föredrar kontrollerna och muskänslan i crysis I jämfört med II:an. Tycker II:an hade sina fördelar, men att de gärna hade fått behålla alternativet att få använ... 09/10 Ja att utvecklingen backar så himla mycket sen consoler kom ut 09/10 Dem kanske inte vågar visa PC versionen för allt baseras på grunden till Xbox 360. Så blir det buggigt/fps droppar till ps3/PC. 09/10 Vad pratar du om, människa? I crysis 1 kunde du lägga dig ner. Väldigt mobilt. I crysis 2 kan du glide:a, dra dig upp för kanter, göra dropattacks, och du slipper stänga av speed mode för att göra höga hopp. Crysis 1 och 2 är olika spel, inget snack om... 09/10 Jag har kvar en väldigt gammal gamereactor tidning där det står om första Cryisis, de hade fått se en gameplay nånstans och skrev om vad som hände i den osv. Här är en video: http://youtu.be/lae6EFmLrYQ Nu med facit i hand så vet vi att vi inte fick den... 09/10
Skicka en rättelse