Cyanide Studios fantasy-rollspel släpps till Windows, Xbox 360 och Playstation 3 nästa vecka.

Nästa vecka (11 oktober) släpper #Cyanide Studios fantasy-rollspelet #Of Orcs and Men till Windows, Xbox 360 och Playstation 3. I spelet styr du en ärrad orch-krigarveteran som kämpar mot de onda människorna som förslavar och dödar orcher och goblins. Ditt uppdrag är att få ett slut på kriget genom att dräpa den värsta orch-hataren av alla – kejsaren själv.

Of Orcs and Men kommer visserligen till både konsoler och pc, men har utvecklats till de olika formaten parallellt. Tangentbordskrigare behöver alltså inte oroa sig för en slapp pc-portning. Nedan: lanseringstrailern.

Bilden: Förlåt men jag orchar inte längre, det är dags att vi gör slut.

Spelade det här om dagen, inte värt pengarna. Trist grafik, tråkigt gameplay. Stridsfunktionerna är mera lika något riktigt gammlat rpg, när man fick välja typ av attack och sedan vänta på att figuren ska utföra detta. Sedan så har dom lagt ner jätte... 14/10 Jag har spelat Batman Arkham asylum till både PC och PS3 och noll skillnad. Första gången jag spelade det var till PS3 när jag lånade det av en polare, senare fick jag det när jag köpte grafikkort och tänkte att jag skulle spela igenom det igen och det... 10/10 Du märker nog ingen skillnad för du äger inte båda versionerna. Jag gör det och märker stor skillnad. Köpte det först till PC på steamrea riktigt billigt och började spela spelet. Sedan när jag skaffade mig en 3D tv köpte jag det billigt genom amazon.... 10/10 Folk ser skillnad om du ställer skärmarna bredvid varandra. 90% av folk ser inte skillnad på en film i 720p eller 1080p om så länge som skärmarna inte står bredvid varandra. Tror det mer handlar om något man intalar sig själv. Jag märker ingen skillnad... 10/10 Som jag skrev tidigare är det ett problem som är vanligt på PC och hade Batman som ett bra exempel där det märks tydligt. Emulatorer och liknande flyter på bra så det måste vara utvecklarnas lathet att inte få samma flyt på PC konverteringarna som till... 10/10 Fast alla kan se skillnad på det. Det är bara de som inte sett en 120-hz skärm eller IPS-panel som säger att de inte kan se skillnad, då de har fått för sig/läst från andra att det inte går att se skillnad, tagit det som sanning och för det vidare som... 10/10 Drivrutiner har jag inga problem med. Alla märker inte skillnad precis som om många inte kan se skillnad mellan en TN panel och en IPS panel, se skillnad mellan 30 fps och 60 fps osv. 10/10 Såg en annan trailer av det från Gamescom. Fick mer intrycket att det skulle vara plattforms-action då. 10/10 Har haft ögonen på detta ett tag. Verkar roligt och omväxlande. 10/10 Märker noll och ingen skillnad om jag kör på PS3 eller använder kontrollen till PC:n, du behöver nog se över drivrutinerna om du har problem med det. 10/10
Skicka en rättelse