Utvecklarna berättar om de kommande nya spellägena och deras fokus på esport.

Gillar du att slåss mot andra spelare i #Guild Wars 2 innehåller den officiella bloggen glädjande besked, fler spellägen är på gång. Framförallt rör det en vidareutveckling av dagens lagturneringar vilket ska göra det enklare för nybörjare men samtidigt utmana de sammansvetsade gängen.

"Free Automated Tournaments" är det som finns idag och kommer fortsättningsvis att vara inkörningsporten till spelets PvP. Har du inget eget lag matchas du mot de som behöver extra spelare och belöningarna delas ut till placeringarna ett till fyra.

"Paid Automated Tournaments" är vidareutvecklingen och här måste du ha en färdig grupp att spela med och det kräver också, som namnet antyder, att ni köper er tillträde via spelets gem-affärer. Alla lag får priser men konkurrensen för de högre placeringarna kommer också att vara hårdare.

Den andra stora nyheten är möjligheten att hyra en egen arena att träna i, hålla turneringar på och utmana andra lag i. Mer information om hur dessa kommer att fungera kommer i en kommande blogguppdatering lovar Arenanet, som hoppas att möjligheten kommer att innebära ett lyft för spelets esport-möjligheter.

Du kan inte få en skitkorv att glänsa, oavsett hur mycket du gnider! Bara yta och ingen substans i detta skräp spel. 12/10 Tycker det är hysteriskt roligt hur alla nya MMO spel bara tittas på ytligt. Det är självklart att om man tar bort alla egenskaper som gör spelet till sitt eget, att det blir samma spel som ett annat? Det kan ju ett dött trä fatta. Det är ju just dom... 11/10 Jag brukar inte gnälla på att folk stavar fel, för det händer alla.. Men när du tex särskriver och felstavar "äfter liknar" då inser jag snabbt att wow passar dig.[/quote] så att vara dysgrafiker och inte kunna se skilnaden på rättstavade ord och inte... 11/10 Vem är fanboy sa du ? Jag brukar inte gnälla på att folk stavar fel, för det händer alla.. Men när du tex särskriver och felstavar "äfter liknar" då inser jag snabbt att wow passar dig. 11/10 ¨ Jag tycker inte att spelet var färdigt eller roligt och jag tycker fortfarande att WoW utan tvekan är det bästa MMO spelet... ''FUCKING WOW FANBOIZ CAN'T SEE THE TRUTH11!!!!1!!11!1!!!!!1!1!'' 10/10 Hur är detta ett "Konsol spel"? Det finns inte ens till Konsol vad jag vet. Problemet för många är att det saknar End game i form av Raids. Däremot är hela spelet från lvl ett i klass med övriga spels end game. 10/10 Man hade väll bara förstora förväntningar på spelet. Önskade att det skulle vara en uppföljare på gw och inte ett "konsol" spel. Särskilt efter förra patchen är det många som är sura på arenanet. Då de istället för att fixa spelet nerfade 10/10 Jag Älskade Guildwars under tiden jag levlade. Det var så jäkla mysigt att springa runt med 4 polare och tjöta och bara njuta av spelet. Men jag tröttnade efter att jag levlat klart (jag lirade även en del pvp). Det var inte det att det inte fanns något... 10/10 Va? O.o hur tänker du egentligen, det är väl klart att om du tar bort klasserna (som är en stor del av vilket MMO som helst), spel världen och alla raser är det väl klart att spelen blir det samma?! Alla MMO's bygger ju på mer eller mindre samma grund... 10/10 Beror på vem du frågar, PvP-spelarna vill ha mer PvP och PvE-spelarna vill ha PvE. Personligen vill jag har mer utveckling av WvW-läget istället för structured PvP. 10/10
Skicka en rättelse