FZ-läsarna skriker i kör: "MEN DET VAR JU INGEN SOM VILLE HA DET!!!111"

I en live-sändning (via VG247) förklarade #Simcity-producenten Kip Katsarelis att den senaste delen i den anrika stadsbyggaren byggdes från grunden med multiplayer i åtanke. Vi ber läsare med känsligt hjärta att ta ett djupt andetag och halsa en kopp té innan ni fortsätter till citatet. Tack.

– Vi tänkte verkligen på detta Simcity med multiplayer i åtanke från första början. Städer existerar inte längre i en bubbla. Du kan spela i en region med andra städer, och det finns massor med simulation som pågår mellan städerna. Saker som el och vatten delas mellan städer och du kan köpa den elen. Du kan dela tjänster som brandstationer, utbildning och sophämtning. Du kan också ge bort pengar eller resurser till andra, och du kan också samarbeta på stora arbeten, säger Kip Katsarelis.

– Vi har saker som internationella flygplatser som ni kan arbeta ihop med att bygga upp, och flygplatserna kommer föra med sig turister till din region och tillåta dig att frakta in och ut mer.

Nedan: en upptagning från gårdagens livestream.

http://www.ustream.tv/embed/recorded/26029970?ub=e166b7&lc=e1...

Video streaming by Ustream

Simcity släpps i februari nästa år till pc och Mac.

Om jag inte har några vänner då? Vad gör jag då? Public region måste ju bli helt katastrofalt, tänk själv, när man kör public games online hur brukar det låta i chatten? Hur mycket stöd o hjälp får man som oftast av sina kamrater? Aja man får väl like... 11/10 Och så ska man bo nedströmms från någon idiot som pumpar ut sin skit i floden. Mjä 11/10 Har spelat Sim City sen Sim City 1. Men kommer aldrig någonsin köpa det här tramset. 11/10 Du kan välja om din region ska vara public eller private. Om du gör en region som är privat så kan du välja vilka du vill ska spela med dig :) 11/10 Det där låter som ett scenario som mycket troligt kan inträffa. Se om Maxis har tänkt på allt... 11/10 Är det någon som vet om man kan välja sina grannar? Eller kommer jag automatiskt bredvid troll som sätter kärnkraftverk och sopstationer vid min gräns? 11/10 vad ska man med SP till när man bara kan ladda ner det istället som straff för att dom gör så. det är iaf straffet jag tilldelar alla som använder sig av fjantiga skydd eller tvång av att vara online. vägrar vara med i den idiotin 11/10 Men orka Origin.. Steam eller så får det vara. Sure att jag redan har Origin installerat pga BF3. Men jag föredrar att ha mina spel samlade på en plats. Jag kan ju dock, som jag gjort med BF3 och köra det igenom steam. (: 11/10 Svammel. 11/10 Är jag helt vansinnig men vad har Sims 3 klippet med simcity att göra??? nvm, ok inbäddat i över en timmes klipp finns det några sekunder simcity lol 11/10
Skicka en rättelse