EA och Linkin Park tycker att det är en bra idé att använda döda soldater och deras ledsna familjer för att reklama för deras nya tv-spel.

#Electronic Arts och bandet Linkin Park tycker att det är en bra idé att använda döda soldater och deras ledsna familjer för att reklama för deras nya skjutarspel. Vad tycker du? Se den officiella musikvideon till låten "Castle of Glass" nedan.

Ah! Du menar så, hänger med 13/10 heh dom lever fortfarande för dom gjorde en bra skiva år 2000 .. precis som rolling stones finns fortfarande för dom gjorde "paint it black" 13/10 "desperata föredettingar"? 13/10 Bra låt, kan hålla med om att låten Catalyst till förra spelet va bättre, men spelet va tyvärr en besvikelse, denna låten är inte dålig, men känner inte igen linkin park, men hoppas på att multiplayer delen är bättre än förra, så hoppas hoppas att dom... 12/10 Catalyst trailern till förra spelet var mycket bättre. Som trailer då, spelet var mest bara tröttsamt. Är inget fan av linkinpark men några av deras låtar tilltalar mig, detta är vekligen inte en av dem. Rammstein och gelikar behövs och deras budskap... 12/10 Visste inte att Linkin Park utvecklat ett skjutarspel :) 12/10 Det är väl bra att dom försöker uppnå någon sorts verkshöjd. Skall det vara färgglatt och inga känslor när man skjuter ihjäl folk för att det skall vara okej? Klart man får göra såhär. Sen tycker väl jag ifs att videon suger balle men det är ju en helt... 12/10 Japp, helt rätt, de paroderar USA i sin låt, knappast en hyllning, detta låter helt åt helvete faktiskt, men visst, å ena sidan är det bra att påminna folk vad krig egentligen gör! 12/10 Fattar jag det rätt om man i Warfighter tar väldigt aktuella händelser där folk dör och lämlestas och gör dett till västvärldens underhållning dagen efter? Därtill så hyllar man fallna amerikanska/allierade soldater? Antar att dom även tar upp alla de... 12/10 Haha linkin park är desperata föredettingar och deras fans med getskägg har blivit för gamla för att slå ner folk oprovocerat. 12/10
Skicka en rättelse