En rykande färsk trailer med flerspelarfokus sladdar sig rätt in i ditt hjärta och bjuder den gamle slemklumpen på tequila.

#Criterion Games kommande #Need for Speed: Most Wanted såg lovande ut när FZ speltestade. Den 1 november är det släppdags till Xbox 360, Playstation 3, Windows, Vita, Ios och Android, så ta dig en titt på senaste trailern medan du väntar.

Pssschhht! Du missade väl inte trailern från mobilversionen, från häromdagen?

True jag har tröttnat på NFS serien nu enda som var duglig att köra var Underground/Shift serien samt första Most Wanted var duglig att lira. 22/10 Det är dessa nfs fanboys som inte tål folk som är emot hela grejen, eller ca 13 år gamla pojkar som just kommit in i serien och inte vet vad bra nfs var. 22/10 Herregud...är det där ett spel som är på väg ut? Får dom verkligen betalt för att utveckla detta? 15/10 Jag förstår inte nedröstningarna. Det qun0 säger stämmer helt och hållet. Varför återanvända ett namn från ett spel som endast är några år gammalt? 13/10 Jag tror det blir kul. Efter Hot Pursuit 2 så var det just Most Wanted som jag tyckte var roligast:). Det kommer bli nice att köra mot kompisar i open world :) 13/10 Tyckte Shift 1 och 2 hade bra körkänsla och det var iallafall rätt steg i rikningen. 12/10 Grymt besviken att dom aldrig försöker satsa lite mer på bilfysiken. Man ser direkt att det är som dom andra NFS spelen som släppts dom senaste åren, dvs ingen körkänsla överhuvudtaget. NFS + Forza fysik = Kung? Tycker att alla spel sedan första Undergr... 12/10 Grymt som faan detta ser jag fram emot! Påminner om trackmania fast bättre! 12/10 Ser fram emot detta, ska bli riktigt kul :) Hoppas man inte blir för besviken ;) 12/10 Synd att EA inte ville ha flera biltitlar och rebrandar det här som Most wanted reboot, då det blir ganska tydligt ju mer man ser av spelet att det EGENTLIGEN är Burnout Paradise 2. (Good thing, ettan rockade) 12/10
Skicka en rättelse