Tre personer från People Can Fly sagt upp sig och istället grundat The Astronauts.

I samband med att #Epic Games köpte upp #Painkiller- och [g="Bulletstorm"- ]-utvecklaren #People Can Fly klippte tre av grundarna av sina vingar, drog istället på rymddräkt och startade studion #The Astronauts. Med fortsatt bas i Polens huvudstad Warszawa ska trion utveckla spel baserade på Unreal Engine, en licenssköp som enligt dem själva tog tio sekunder att fatta.

– Vi funderade på att skapa vår egen spelmotor till våra projekt. Den tanken varade i ungefär tio sekunder, varav nio var fyllda av skratt.

På den nyöppnade officiella hemsidan får vi bland annat veta varför de valde att kalla sig The Astronauts (tydligen inte på grund av den metafor jag använde i inledningen) och vad deras fantasier föder fram ur olika Rorschach-teckningar. Vad såg du?

...så man kan beskyllas för dumhet men däremot inte för "sjukdomen" ADHD? För övrigt - vad är det för erfarenheter du har som säger dig att 80 % av alla missbrukare "ofta har ADD/ADHD"? 14/10 Adhd utredningar och andra slags utredningar inkluderar ofta Rorschach, IQ tester, m.m. Det är mest för att se hur din hjärna fungerar, och hur snabbt du kan göra vissa saker. Alla tester dom gör är för att se hur din hjärna arbetar, hur du hanterar str... 14/10 Inte nödvändigtvis, adhd hos barn eller vuxna kan uppträda med olika typer av symptom. Jag skrev nyligen ett reportage kring just vuxen-adhd och de fördomar de diagnostiserade brottas med. 13/10 Bra. Bulletstorm var förvisso ett kul spel men absolut ingen värdig uppföljare till ett spel som Painkiller. Förhoppningsvis gör de som Flying Wild Hog och håller sig till PC. Älska polska spelutvecklare. 12/10 Hur ska abstrakt konst diagnostisera adhd.. Det märker man ju rätt snabbt ändå. 12/10 Haha... LOL. Precis.... Ja typ sån blick fick hon också när jag sade det, men om jag ska vara ärlig så sade jag det för att reta upp henne lite för hon verkade vara en ubersuperfeminist, så ville samtidigt se hur hon skulle reagera, så det var lite kul.... 12/10 https://dl.dropbox.com/u/17840900/Forum/1245227615_colin_farrel.gif 12/10 En gång när jag gjorde en adhd utredning så fick jag kolla på Rorschach bilder, och en av bilderna såg ut som en "vagina" enlight mig, men jag kände mig dum efteråt för hon som höll i utredningen såg konstigt på mig när jag nämnde det, men fan den såg... 12/10
Skicka en rättelse