Vårt kära bildarkiv började köras i smyg under ett olidigt varmt DreamHack Summer år 2002 och sedan dess har det hänt mycket i spelbranschen, fastän en viss #testosteronblondin inte har dykt upp ännu.

Under våren har därför vår hovkodare @W2k arbetat med att ta fram en ersättare och ikväll är det äntligen dags att klippa av det röda snöret till vår nya bildportal, ytterligare ett utvecklingssteg av vårt kära webhem. Förbättringarna är många men de mest framträdande är:

  • Ny bildportal med snabblänkar till de senaste och hetaste pixlarna

  • Snyggare och enklare navigering i albumen, med bland annat olika datumsektioner och bildspelsfunktion

  • Ytterligare integrering i speldatabasen så att bilder syns i spelsidorna

  • Användargallerier, skapa egna album med dina bilder

Självklart är detta inte allt men bilder säger som bekant mer än tusen ord så vi ska inte uppehålla dig längre - in och utforska det nya bildarkivet!

Fotnot: de första dagarna kan vissa länkningar, album och annat småpill behöva putsas, vi ber om ditt tålamod med detta.

Räknaren låter som en trevlig detalj. Den gråa ramen går kanske inte att låsa på så sätt i.o.m. att thumbnailbildernas form ständigt ändras. Annars vore det också en bra grej att tweaka för att slippa behöva omorientera sig varje gång (kanske fasta tabl... 03/07 Det enda jag inte gillar med galleriet är hur alla tumnaglarna centreras under mediumbilden. Det gör att den markerade bilden, grå ram, flyttas runt och inte är på samma plats. Jag hade helst sett att den valda tumnaglen alltid var på samma plats under... 18/06 Tackar :) (Ser också att man nu gjort en ändring :up: ) 18/06 Fler än du har framfört att den övre raden med miniatyrer känns överflödig, och synpunkterna har nått fram. Huruvida vi gör något åt det är dock inte mitt beslut. Framför även detta, men baserat på vad jag vet om sajten tror jag det är extremt osannolik... 24/05 Det kan jag förvisso hålla med om. Syftet var väl att göra navigationen enklare. Jag beslutar inte själv hur sidorna ska se ut, men dina synpunkter har framförts. 24/05 Jag kanske är ensam om det men jag tycker det är värdelöst att se på de bilderna som är så förminskade. Sen är det inte bara reklamen som stör. Kolla på den här bilden: http://www.geting.se/viewimage.php?image=44475-fz_bild.jpg Där har jag en "normal"... 24/05 Ifall man klickar på en bild i ett galleri så visas en rad thumbnails ovanför bilden och en rad (med samma thumbnails) under bilden. Det känns lite överflödigt (?). Då man befinner sig här alltså: http://www.fz.se/bilder/?id=5673 Tyvärr känner jag inte... 24/05 Va? Var? Flera album kan ha samma thumbnails om det är så du menar. De väljs med automatik, men crew kan manuellt välja thumbnails om det automatiska valet är dåligt. Skippade reklamfrågan eftersom jag inte har ngt med sajtens reklam att göra. Kan såled... 24/05 Nya frågor dyker upp Kan man inte placera reklamen i botten av sidan? Och varför finns det två rader av samma thumbnails? :o Hum, var det inte leveldesign som hade någon slags funktion där man kunde styra bildgallerinavigation med tangenterna. Typ "D"... 23/05 Fint :) Äntligen kan man klicka sig från ett spels fz-sida till spelets bildgalleri, en funktion som jag tipsat och gråtit över några gånger tidigare :P 23/05
Skicka en rättelse