Om tre veckor släpps Halo 4, men redan nu har det börjat dyka upp gameplay-klipp, bilder på skivor och dylikt. Så, spelet har gått guld, men Microsoft är inte allt för glada över hur informationen spreds.

Ibland händer det att ej släppta spel av olika anledningar dyker upp i händerna hos ej behöriga individer, något som nu verkar ha skett med #Halo 4. Bilder på spelets skivor dök inledningsvis upp på Reddit och Neogaf, och gameplay-filmer har dykt upp och därefter tagits ner från Youtube.

#Microsoft tänker inte låta det här passera och sa till Examiner att de noterat vad som hänt och arbetar tajt med såväl säkerhetsgrupper som jurister för att se hur de kan ta det här vidare och göra något åt det.

Hur tror du att en tre veckor för tidig läcka påverkar spelets försäljning och omdöme?

Varför tar du bort delar av det jag skrev? Den delen du sållat bort från min text svarar på din fråga. Jag copy-paste'ar sista raden jag skrev igen här nedan. -Mycket behöver göras på både pc sidan och konsol sidan för att få fram ett format där spelare... 16/10 Tyvärr är det oftast så.... Folk ser ner på andra exklusiv än den format dem själv äger eller så kallade "fanboys". Men men... Sånt förekommer hela tiden och kommer alltid att göra... Synd. 16/10 Ja, det är autoaim i Halo. Men jag har lika roligt trots det. Varför måste folk hela tiden försöka hävda sig? 16/10 Turbokontroller till konsol då? Hört Machine Gun Deaglen i CoD4? 15/10 Håller inte med men instämmer om att, pc saknar riktiga kontroller som simulerar spelet på ett bra sätt och desutom låst så att tävlingar går att köras utan att någon sitter på en macro programerad mus så vapen inte har rekyl eller liknande fusk som ida... 15/10 Det kan väl knappast ha någon större påverkan? Är spelet kass så kommer det ändå att bli sågat, är det kanon så kommer det att lyftas. Dessutom, att MS gör en grej av det skapar rubriker, vilket kanske skapar fler potentiella köpare. 15/10 Alltså... Autoaim kanske är jobbigt för de som vill spela mega seriöst men tänk på att de flesta är casualspelare som för det första inte ens märker autoaim. Att det är svårt att sikta med en handkontroll är en vanesak och autoaim är säkert ett redskap... 14/10 Det är ju den jag länkade förut och iomed att du länkar den så säger du ju emot dig själv när du påstod att halo inte har det! 14/10 Va? i Goldeneye var det också autoaim i, förutom när du höll in L1(har jag för mig) och använde det röda siktet. 14/10 Bara för att klargöra Auto-Aim på konsol, den finns och är oftast påslagen som standard, men går att stänga av. Auto-Aim funkar bra 1 mot 1 men så fort det är fler fiender nära varandra så gör Auto-Aim det svårare iomed att den vill hoppa fram och tilba... 14/10
Skicka en rättelse