Säg hej till Happy Wars, en intensiv 15v15-brawler som inte kostar dig som är guldmedlem ett jota.

Att free-to-play-konceptet kommer penetrera de flesta marknader är något av en no-brainer, och senast på tur var Xbox 360 i och med släppet av #Happy Wars. Liret är en arkadig brawler där spelare kämpar i lag om 15 mot andra lag i en färgglad och kaotisk värld. Det är helt gratis att ladda ner och spela, men du måste ha Xbox Live Guld-medlemsskap för att få tillgång till det. Gratis med modifikation, det vill säga.

Antingen går du in på din box och letar upp liret själv, eller så förköar du nedladdningen via Xbox Marketplace. Om du provar på får du hemskt gärna delge dina åsikter i diskussionstråden.

Spana in E3-trailern nedan för att se what the fuzz is all about.
[video=11722]

Betala för att kunna spela ett F2P spel? Klart att det är gratis. Xbox live har alltid kostat så vad är problemet? Vill du få tillgång till spelet så får du fixa ett guld konto. Vad hajar du inte? 15/10 vet inte hur det är med Sony iofs men Microsofts kundsupport är bland det bästa jag har varit med om, trevligare service-personal får man leta länge efter! 15/10 Så för 480kr får du alltså gratisspel, lite förhandstur på demos m.m, varför skulle någon någonsin vilja betala för xbox live om PSN+ har en sånhär bra deal? :| Fåtal PS spel som du köper, får du också PC versionen på Steam, bra deal där också. Vad är... 15/10 Tror det är 480 spänn om året 15/10 spelar ingen roll om de försöker lägga in xbl i PC, folk kommer sitta säkert på Windows 7, finns ingen anledning att dra över till W8. Sen om det väl händer i w9 och 10 så lär vi ändå ha bytt till Linux, Linux har ju på senare tid blivit mer populärt. 15/10 Jo men det behöver du ju även betala för utöver xblgold. Det är hög tid att ms gör mer som sony och har online tjänsten tillgänglig för silver och använder gold likt psn+. Med tanke på att ms tänker integrera xbl mellan sina w8 telefoner, plattor, 360... 15/10 Jag har varit beta testare åt Microsoft Xbox360 och kunnat spela betan utav detta spel i ett par månader, kul att se det kommit ut nu så man kan köra hela spelet. lite unikt e det med sitt 30 multiplayer och gratis desutom. slappt lallar spel med söta... 15/10 Det beror ju på Microsoft, om de verkligen vill ha ett F2P spel så finns det ju inget som hindrar att de inte kräver "Gold" för att spela dessa. ------- Microsoft lär knappast göra sitt Live gratis eftersom de tjänar stora pengar på detta (något de ocks... 15/10 En sak är säker, jag kan inte spela Halo på Ps3. 15/10 MS tar 499 kr/år för Xbox Live, detta är det officiella priset som de tar ut när man köper det i butik eller via konsolen. Sony tar också 499 kr/år för tjänsten PS plus, som är otroligt mycket mer prisvärd imo. Förstår inte att folk frivilligt skänker... 15/10
Skicka en rättelse