<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=42587&w=200&h=150&s=&a=JiM..." style="border: 1px solid black"></img>
I januari, i samband med en jobbannons syntes det första bilden från #Duke Nukem Forever på flera år. Tyvärr så mätte den bara ett par hundra pixlar i bredd, ett lagom kaxigt marknadsföringstrick från #3D Realms. Och skojerierna fortsätter, i en färsk rekryteringsöversikt hittas en ny bild i samma storlek som visar upp en av grisvarelserna.

- Just to head off any questions. Real-time in game asset, like the last job ad shot. Taken from a game level with a dark background, on purpose, because we wanted to focus attention on the character, skriver George Broussard till Shacknews för att försäkra om äktheten.

Tack till Lazaroth, Hcore för detta #nyhetstips!
Hoppas att de inte släpper mer material. Ja seriöst. Varför måste de visa hela spelet innan det släpps för att tillfredställa egoistiska viljor. På den gamla goda tiden hade man fyra lågupplösta bilder att dräggla över på lådorna och kanske ett par bild... 23/05 Ärligt talat måste jag säga att jag mest bara blir irriterad på det här nu. Börjar kännas larvigt att få höra något om DNF, och sen så försvinner det igen. Kan dom inte bara släppa tusen bilder när spelet väl börjar bli riktigt redo och inte innan.. dvs... 23/05 sug röv 3D Realm spelar ingen roll hur mycket dom "försenar" spelet, om 50år kommer det fortfarande finnas korkade människor som tror att det kommer släppas 23/05 Anledningen till att de släpper frimärksstora bilder är förutom kaxigheten att de kan komma undan med att visa folk de vill anställa vilken nivå de kommer att jobba på, utan att för den del signalera att mediakranarna är påskruvade till max. Bilderna... 23/05 Om siter som t.ex. FZ.se slutade skriva/publicera sånt här krafs, så skulle nog projektet (om det ens existerar i verkligheten) gå framåt. Men icke, nu kastar de ut skitbilder som nån j-la mask på en krok, för de VET att alla större spelsiter kommer pub... 23/05 Påminner lite om http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/cc/Berserker.jpg Hur som helst så såg den grym ut och bara för de där så har man ju återfått intresset och hoppet om att DNF kommer att släppas. 23/05 man kan ju hoppas han får det för spelet är väll inte färdigutvecklat ännu. 23/05 alltså är det bara jag som blir förbannad att grisjäveln inte har en poliskeps på sig? 23/05 umm...du kan inte ha mera fel.. o naiva farfar.. motorn är dagsfärsk....de updaterar den ständigt med nya features. den må vara baserad på unreals motor men det är inte mycket av den kvar. står till och med på jobbansökan • Unreal engine experience a... 23/05 jag kommer garanterat köpa detta när det kommer(någon gång) hoppas att det kommer till xbox 360 också 23/05
Skicka en rättelse