De namnkunniga utvecklarna har tidigare erfarenhet från spel som Battlefield 2, Desert Combat och Frontlines: Fuel of War.

Den 17 oktober släpps online-shootern #Ravaged, som lockar med stöd för upp till 32 spelare samtidigt. Indie-utvecklaren #2 Dawn Games har folk med erfarenhet från spel som #Battlefield 2, #Desert Combat och #Frontlines: Fuel of War, så kanske bör du ta lite extra notis om just detta spel.

Både mark-, fordons- och luftbaserade strider utlovas, tillsammans med dedikerade servrar och klanstöd. Låter det som en vinnande formula?

[video=12677]

Jag har spelat spelet cirka 30 timmar nu och har följt med i de senaste patcherna. Tycker man gör ett felaktigt beslut genom att släppa spelet så tidigt, det är alldeles för mycket kvar för att spelet ska kunna kännas helt. Mycket grundläggande buggar... 16/10 Ravaged Early Beta/Demo keys! http://www.alienwarearena.com/giveaway/ravaged-closed-beta-key-giveaway/ Plocka en key om du vill spela multiplayer demot en dag före alla andra ^^ 16/10 Är ett tag sedan jag spelade, kan ju ha ändrat sig. Vad jag menar men "tråkiga vapen" är inte att det är dålig variation eller att de är dåligt balanserade utan att dom känns så "stela" och kraftlösa, tittar man på tex. din film så låter dom som leksaks... 15/10 Tyckte vapnen va jätte bra. Bra balansering mellan dom. Ingen som känns overpowerd. Ja jag kan hålla med om att vissa av kartorna är små tråkiga. Men det bästa är att detta är Indie spel. Vi satt och spela med devsen en kväll så va de någon som slängde... 15/10 Det ser faktiskt lite intressant ut.. Utav det lilla jag sett så påminner spelet mig om vissa saker från andra spel: *Vapnen påminner om 'Half-Life' *Miljön och gameplay påminner om 'Unreal Tournament' *Fyrhjulingarna påminner om 'WarRock' *Byggnader... 15/10 Frontlines? Gissar på att någon kanske pysslade med Homefront också då? Tycker att båda spelen är skräp tyvärr., mycket buggar och usel balansering. Efter att ha spelat några rundor av Ravaged så dog mitt intresse snabbt, allt känns så stelt, vapnen är... 15/10 I´m calling it this is gonna be the COD killer! 15/10 Har kontaktat utvecklarna för att få till en recension. 15/10 En lovande multiplayertvilling till Rage? :) Blev lite frälst av musiken också, kan inte sätta fingret på vad det var men hår på både armar och nacke reste sig lite! 15/10 Riktit kul spel :) har spelat det ett bra tag. 15/10
Skicka en rättelse