Många av #Digital Illusions krigslir har beskyllts för att vara nedlusade med buggar och trots flertalet uppdateringar fortsätter kritiken. Så är fallet för det snart två år gamla #Battlefield 2, vars senaste patch (version 1.41) lanserades i november. Och möjligen blir nämnda patch den sista.

DigitalBattle uppger att Dice inte har några planer på framtida patchar. Som källa anges tidigare anställda på företaget, som uppger att all kraft läggs på att städa buggar från #Battlefield 2142. Något officiellt besked i frågan har inte getts, och är enligt uppgift inte heller att vänta.

Uppdatering: Det tycks som om ryktet var just ett rykte. John Hargelid på Dice Live förnekar att man lagt ner supporten av Battlefield 2.

I can with good conscious say that we are still supporting Battlefield 2 and no other decision has been made. Dice Live has been reached by rumors saying otherwise, although under normal circumstances we do not comment on rumors this has caused unnecessary concern for our Battlefield players.

John Hargelid

Producer, Dice Live

What a SHOCKER! 24/05 Tror dom flesta läste allt och var medvetna om att det var ett rykte. 24/05 men det var ju bara ett rykte? läser ni bara rubriken? inte helt ovanligt iofs..alltid kul att läsa inlägg från folk på idg.se som helt klart bara läst rubriken. Dom tar vi hårt där.. 23/05 Shiat... Aw Maj Gaaad! I didn't see this comin'! ... en av de dummaste sakerna de gjort. 23/05 Både BF2 och BF1942 har patchats väldigt dåligt (kan inte uttala mig om BFV). BF2 är ett bra spel men man tröttnar på alla irriterande buggar vilket fick mig att tröttna på det. Inte bättre blir det när patchar introducerar nya allvarligare buggar som... 23/05 Var tydligen bara ett rykte, tur det. 23/05 Varför blir någon förvånad? Är väl så de driver sitt företag? Dice/EA har ju gjort samma sak med andra spel de givit ut, vill man ha bra och lång kundsupport tjackar man spel ifrån andra. 23/05 Bara ett rykte... men men... om det nu ÄR sant, fy fan asså. Många som fortfarande spelar det, och spelet är fortfarande buggigt som in i...! 23/05 HAHAHA, vet inte om jag ska skratta eller gråta, men skrattade nyss så blir väl något åt det hållet.. hade de inte fixat något "live-team" som enbart satt och letade buggar och skulle fixa fram patchar? Dice är så brutalt.. BRUTALT tappade på BB, vad... 23/05 Jo du, jag vet mycket väl att DICE jobbar för EA, men såvitt jag vet har jag inte läst om att EA har tagit detta beslut, om du vet att de ligger bakom beslutet får du gärna skicka en länk, Dice må ägas av EA men jag tror att de nog kan fatta egna beslut... 23/05
Skicka en rättelse