Igår röjdes att premium-tjänsten Elite i och med Black Ops 2 blir kostnadsfri, och idag har en film som visar upp godsakerna.

Till #Call of Duty: Modern Warfare 3 lanserade #Activision Call of Duty Elite, som för en prenumerationskostnad erbjöd nya nivåer och avancerad statistikinformation. Igår rapporterade vi om att tjänsten i och med #Call of Duty: Black Ops 2 blir gratis, men att nivåpaket istället kommer säljas separat. Tanken är att informationen och de andra godsakerna faktiskt är njutbara för alla, och inte bara de mest inbitna fansen. En ny film som visar upp vad det innebär har äntrat vårt arkiv, så det är bara att ta sig en titt.

[video=12685]

Har för mig att Webhallens BF3 servrar låg på 6-12ms för mig, medan tyska servrar låg på 40-60, man märker verkligen skillnad på 50 ms, back in the days när man lirade Wc3 var ju 150ms lagg fritt, idag anser man ju allt under 30 lagg fritt. Hoppas verkl... 17/10 Med största sannolikhet kommer de väl hyra virtuella serverutrymmen hos en stor mängd aktörer runt om i världen, möjligtvis också göra antalet dynamiskt beroende på hur många spelare det finns just då. Exakt var dessa kommer finnas har de inte berättat... 17/10 Kanske har blivit bättre med senare år i så fall, CoD4-6 på 360 var fusk-fest. efter 1 dygn på MW2 hade ju typ 2 servrar blivit kapade, gav 1 miljon xp varje kill tex. Dedikerade servrar som sköts av treyarch? som om de skulle öppna en server i varje... 17/10 Nej fusket är avsevärt mycket större på PC än konsollerna. Det är rätt ovanligt med fuskare på konsollerna faktiskt, och rätt vanligt på PC där man kan stöta på flera stycken under samma kväll. Inför Black Ops 2 kommer de ju göra serverfilerna omöjliga... 17/10 WOOOW, vill ha faktorn +1! Detta, nya MOH och Halo4, kommer bli en actionladdad vinter!! 17/10 Nu är inte jag så inne i CoD längre men jag har för mig att det finns fler fuskare till konsol än vad det gör till PC. de uppdaterar inte säkerheten på Xbox Live och PSN lika frekvent som de borde. Vet inte riktigt hur de resonerar där, bara för att de... 17/10 Men då finns väl banan vid släpp om pre-order nissarna får banan vid släpp? ^^ Jag menade att det var ett lamt erbjudande för mappen finns ju tydligen redan med i spelet fast den är låst. 17/10 Nej, kartan Nuketown 2025 kommer inte finnas i spelet vid släpp, det kommer endast att finnas för de som förköper spelet. 17/10 Jag ska svara så gott jag kan. PC fick inget Elite-stöd för MW3 för att de tyckte att plattformen är för osäker för att ha tillförlitlig statistik. De ansåg att risken för att hackare och andra idioter skulle förstöra för alla andra var för överhängande... 17/10 Pre-order och få en bana som redan finns i spelet .. Vilket najs erbjudande ^^ 17/10
Skicka en rättelse