Nystarten för den legendariska stadsbyggarserien drar igång strax innan våren är här.

Att stadsarkitekternas våta dröm återkommer i början av nästa år står klart sedan länge, men i dag kommer konkreta besked om när nya #Simcity når svensk mark. Den 7 mars känner sig #Maxis redo att släppa sin skapelse till Windows och Mac.

[video=12678]

En demonstration av hur ingen bör men alla kommer bygga sin stad.

Det har tidigare viskats om februaripremiär, men nu tycks det alltså dröja några extra veckor innan byggkranarna är på plats. Vi kan trösta dig med svår längtan med beskedet att vi redan i morgon eftermiddag delar med oss av våra busfärska intryck från spelet. I väntan på den rekommenderar vi vårt förra besök i Simcity-världen.

Vad för larvigheter slänger jag ur mig? Skrev bara min högst personliga åsikt, men den verkade träffa en öm tå. 25/10 Ser fram emot spelet enbart för simuleringen och möjligheten att köra jämsides med vänner. Har dock väldigt låga förhoppningar i övrigt, för det första är EA och Maxis kända för deras tiotals DLCer som bara leder till att spelet kostar extremt mycket... 25/10 Extra Credits på PATV pratade om det här med demoversioner så sent som igår och kommer med en väldigt tänkbar förklaring till varför demospelen mer eller mindre försvunnit. http://penny-arcade.com/patv/episode/demo-daze / LordDaimos 25/10 Tror att han menar förenklat / nerdummat med konsoll-klon. Ska jag vara glad när de sakta men säkert förstör en av mina favorit spelserier? Det är klart att de försöker, de gör även sitt bästa, för att få detta spel att tilltala mina barn istället för... 25/10 Jag laddar alltid ner spel först och provar dem. Är de roliga/värt det så köper jag dem. Med tanke på att det är så få spel idag som levererar en demo. Det är åtminstone så jag personligen kom i kontakt med World of Warcraft, Left4Dead serien, Half Life... 24/10 Du har ju för fan inte ens testat spelet så du ska inte ens påstå att det är ett skitspel! Det är 5 månader kvar tills release och det vi har sett från spelet än så länge är väldigt lite jämfört med hur stort det är, så jag tycker att du ska sitta ner... 24/10 hur gick tankegångarna på maxis kontor egentligen? "Vad vill INGEN Sim City-spelare ha i ett nytt Sim City spel?" "Krav på uppkoppling, multiplayer och nerdummad konsoll-klon?" "OK! Då slänger vi in det!" Devsen måste åka den korta bussen till jobbet.... 24/10 gillar inte att det har blivit ett online-spel. Har alltid tyckt om att sitta i lugn o ro och spela sim city, tyckte heller ej om region lösningen som kom till i sim city 4. Tycker mest om att spela en stad åt gången, helst så stor som möjligt. Får se... 24/10 Diskussioner kring pirat kopiering är strikt förbjuden på FZ men vill slänga in min åsikt & kunskap. De som crackar spel som kräver dedikerad online kontakt eller liknande brukar använda antingen crack filer som skapar en loop av signaler vilket simuler... 24/10 Frågan är bara hur fort spelet kommer att crakas pga spelet är mer ett MMO en ett SP spel. 24/10
Skicka en rättelse