Hillbillys flippar ur när actionliret bjuder på flera godsaker, och öppnar upp för community-skapade dlc-paket.

#Tripwire Interactive är duktiga på att underhålla #Killing Floor-spelarna med gratis material, och inte minst i samband med diverse högtider. Nu närmar sig Halloween och med det är det dags för "Hillbilly Horrors"-äventyr. Du kommer alltså meja ner zombies i hillbilly-format, alternativt hillbillies i zombie-format. Med detta följer 15 nya achievements där 6 stycken är event-bundna, och om du når dem får du tillgång till liemannen som spelbar karaktär.

Detta utspelar sig då på den nya nivån Hillbilly Horrors, men du får även tillgång till fyra nya vapen (MKb42 assault rifle, WWII trench shotgun, Vlad 9000 nail gun och en Medic-granat som helar kompisar och skadar fiender).

Därtill har nytt dlc släppts i form av ett community-pack där fyra användarskapade vapen ingår (en lie, en tommy gun, en flare-revolver och ett armborst som skjuter sågblad). Får du för dig att införskaffa detta går inkomsterna till dess skapare. Om du spanar runt på nätet finner du spelet under begränsad tid till 75 procent lägre pris, och detta gäller även paket som inkluderar alla betal-tillägg. Missa inte filmförklaringen nedan.

Skicka en rättelse