Röstskådisen till Captain Price råkar försäga sig, nästa Call of Duty avslöjat.

#Activision lär dementera detta lika effikivt som Hans Majestät Konungen men röstskådespelaren Billy Murray säger i en färsk intervju att han återigen ska göra rösten till Captain Price. Föga chockerande blir det i #Call of Duty: Modern Warfare 4.

Spelet ska enligt Murray utvecklas av #Infinity Ward och ska vara en direkt fortsättning på #Call of Duty: Modern Warfare 3. Thisisxbox, sajten som uppgifterna kommer ifrån, ska ha träffat röstskådespelaren av en slump på en flight till London och har dessutom bildbevis på deras möte. Men, innan Activision skickat sitt pressmeddelande, måste det ändå markeras som ett rykte. Ett ganska väntat rykte.

Whatever. Du har inte svarat på ett enda av mina argument, istället kommer du bara med en massa anklagelser om hur jag är som människa. Gå inte och få för dig att du är ett skit bättre än jag... Högmod är en synd vet du... 06/11 Suck.. Nu generaliserar du igen.. Och samtidigt vet du inte ett smack om mig ;) Nej. Jag läser inte Bibeln regelbundet men jag väljer att även ta vissa saker för vad de är.. sagor och berättelser. Finns en hel del moraliska texter som även är något att... 06/11 Visst, du läser bibeln, och du totalt blundar för alla obehagliga budskap den sänder ut, och väljer att bara se det positiva och fina. Och om alla religiösa var som du hade jag förmodligen inte haft några som helst problem med religion. Men så är ju int... 05/11 Självfallet finns det folk som tolkar Bibeln så och i NT härrör det från Paulus. Däremot så predikande Jesus om att man ska behandla andra som man vill själv och att man dessutom behöver tro. Det är allt. Finns inget som kräver att man ska gå i kyrkan... 05/11 Jasså? Så om man inte följer den hamnar man inte i helvetet då? Trakasserar inte kristendomen homosexuella? Nej nej grabben, det där dravlet håller inte. Kristendomen har genom århundraden visat vad den går för. Det är förtryck. Du ska hålla käft och... 05/11 Var någonstans försöker jag påpeka att någon ska ta ära för något? Kristna vördnar både GT och NT. Judar bara GT och Islam har koranen.. Spelar ingen roll var ideerna kommer från början. Sedan vadå motverkar all tenkeverksamhet!? Du menar som de som fal... 05/11 Kristna försöker alltid ta åt sig äran för dom värderingarna, men dom har funnits långt innan bibeln. Chimpanser delar dom värderingarna liksom... Problemet med all religion är att den lär folk att sluta tänka och falla in i ledet. Det motverkar ju ren... 04/11 Man behöver inte tolka den bokstavligt.. Man behöver inte ens följa allt som står i den. Men iaf när det kommer till NT är den lite mer "modern" än vad GT är tex. ;) Man ska även ha klart för sig att bibeln är en produkt av sin samtid och ibland ska tol... 03/11 Relevant, det beror ju på om man förespråkar allt sjukt som står i den. Jag personligen tycker det är vidrigt. 03/11 Det mesta som står i Bibeln är lika relevant idag som de var för 2 eller 4 tusen år sedan. Att du sedan inte ville se relevansen får ju du själv stå för. 03/11
Skicka en rättelse