I mitten av november drar The Lost Shores igång. I och med det veckolånga evenemanget kommer Tyria på något sätt förändras permanent.

#Guild Wars 2 har inte längre något pågående Halloween-evenemang, men i och med nattens uppdatering stod det klart att något spännande är på gång. I mitten av november kommer The Lost Shores dra igång, ett enveckasevenemang som kommer förändra delar av Tyria permanent. I grunden inkluderas nivå 80-utmaningar i flera skalor, men i och med senaste uppdateringen dök flera teasers upp i spelvärlden. Ett glatt gäng Redditer har summerat dem och det verkar bli en uppdatering av rang.

Från 16 november brakar undervattenshelvetet löst i Tyria, är det något du kommer uppleva?

GW2 känns ganska dött, känner igen som fortf. spelar det.. Verkar tyvärr bli ett av de där MMO:na som det går lysande för de första månaderna som sedan försvinner bort i dimman.. om man inte är någon slags fanatisk fanboy dvs. 04/11 Character progression = / =Gear treadmill Tekniskt sett finns det en kosmetisk treadmill och det ar aven kosmetiskt som character progression forlagts till. Hur val dem lyckats med det ar inget jag kan svara pa, men personligen gillar jag tanken pa att... 03/11 Skulle nog påstå att GW2 uppmuntrar till att sammarbeta med andra spelare Mer än de flesta andra MMOs då man blir belönad & inte straffad för det, du får xp för att ressa spelare, Mobbs och bossar taggas inte för den spelare/grupp som anföll först etc... 03/11 Och folk påpekar att GW2 är ett dött spel och att det inte kommer mera uppdateringar till det för dom som har dragit level 80... Guess this proves them wrong! Det är som man säger, den som väntar på nåt gott... 03/11 Modigt att redan börja ändra världen, julmarknaden har inte ens börjat och där kommer nog många nya spelare börja. Men jag älskar GW2 för samma anledning, världen känns vid liv och Arenanet jobbar hårt med att hålla aktiva spelare underhållna. :) 02/11 Jag förstår vad du menar. Blev ibland galet illamående under vattnet, men det var framförallt innan de ändrade kamerans beteende. Gillar idén med att utforska under ytan, men det blir lätt lite too much tyvärr. Vi får väl se hur de faktiskt implementera... 02/11 Jag HATAR allt under vatten... Har avskytt varenda sekund av spelet som man tvingats spendera under vattenytan. Men jag älskar alla andra delar, så det väger väl upp antar jag, eftersom jag fortfarande spelar. 02/11 Som du säger, kan jämföras med Starcraft och liknande spel. I sådanna spel lever man sig inte in i karaktären eller rasen man spelar på samma sätt då det är 10-45 minutes långa spel sen börjar man om från början och slipar på sin strategi. Det känns int... 02/11 Fan, Jag vill verkligen gilla GW2 men känner att jag lika väl kan spela SC2, LoL eller liknande. GW2 kändes bara så innehållsfattigt och jag fick ingen känsla av förändring eller att min karaktär utvecklades. Är det väldigt mycket nytt innehåll som har... 02/11 Hans känsla av fortsatt progression var personlig utvecling av "skill" och spelstil. Vilket jag nog skulle jämföra med andra eSporter, som Starcraft 2, där det inte är mer "progression" än din egna förmåga. 02/11
Skicka en rättelse