Den bejublade Half-Life-modden har blivit ett kommersiellt spel och har släppts via Steam.

Den bejublade Half-Life-modden #Natural Selection 2 har numera blivit ett kommersiellt spel som släppts via Steam. Som FZ rapporterade häromdagen måste utvecklarna ha blivit extra ivriga, eftersom spelet släpptes innan det egentliga lanseringsdatumet. Det är inte varje dag man hör den historien, inte sant?

Natural Selection 2 är en multiplayer-fokuserad skjutare där människor och utomjordingar gör upp om vem som är störst, bäst och vackrast. Titeln har fått mycket uppmärksamhet för sättet den blandar action med realtidsstrategi.

[video=12814]

Mersmak? Läs mer om spelet på den officiella webbsajten. Håll koll efter FZ:s recension på måndag.

Jag spelade NS1 ytterst få gånger - jag vet inte varför då jag faktiskt älskade det! Men nu har jag införskaffat NS2 och kan bara säga WOW!!! Detta är precis det jag har eftersökt på alla plan.. Om jag skulle förklara allt här på FZ så skulle det result... 04/11 Storleken på kartorna känns rätt lagom för antalet spelare man är, på tournament videos (http://www.youtube.com/watch?v=XZT8KMG7_xY&feature=plcp) från spelet ser man en mini-map nere i vänstra hörnet som ger en rätt bra hum om hur kartorna allmänt ser... 04/11 Hur stora är kartorna? Man vill ju ha lite space :) Verkar rätt fränt spel, diggar verkligen Sci-fi. 03/11 Kört det nu ett tag och jag tycker än så länge att det är riktigt underhållande. Kan vara lite smått svårt i början att komma in i och det lär väl kanske behövas en del balanserings patchar, men även när det är som drygast är det fortfarande kul. Bra... 03/11 Ja detta ser riktigt bra ut. Är lite fps-svulten efter fiaskon så som MoH:W. 03/11 Är sugen.. Men har hört alltför illa om prestandan för att våga köpa det just nu! 03/11 Köpte det idag och av det lilla jag har spelat så verkar det kul. Har inte riktigt fått grepp om hur allt funkar än dock. 03/11 Har inte lirat det personligen men mina vänner rekommenderar detta, håller mig personligen till Dota 2 då jag känner att det tilltalar mig mera. Ser onekligen bra ut, den delen har dom lyckats med. Hoppas att dom som är intresserade av spelserien blir... 03/11 Grymt bra spel! Jag njuter av varenda sekund! 03/11 Påminner lite som gloom modden till quake 2. 03/11
Skicka en rättelse