Dice har släppt en ny film från den jordbävningsdrabbade Battlefield 3-expansionen. Och trailern är överraskande stillsam.

Fjärde #Battlefield 3-expansionen innehåller bland annat fyra nya kartor. Den färska trailern visar Epicenter, en av de fyra. Den är också en ovanligt stillsam demonstration av det virtuella kriget från #Dice.

#Battlefield 3: Aftermath släpps till att börja med till PS3-spelande premium-medlemmar den 27 november. Allt om releasedatumen och mer om spelet kan du läsa i vår förhandstitt.

[video=12823]

Något man ofta glömmer när man säger att spel idag är billigare än de var förr är att antalet spelare har ökat rejält. När jag började spela spel kallades man för "nörd" idag kallas man nog för det om man inte spelar spel. 06/11 Vill bara påminna folk om att ett nytt AAA spel i dagen läge kostar mindre än en full tank i en bil kostar... Bara en liten notis hur ekonomin ser ut . Samt att man inte kan gå in och handla på ett ica utan att spendera minst 300 kr på mat 05/11 Anledningen att denna film är stillsam är för att den följde men en av våra bloggar om just denna bana, Epicenter =) Så det är inte en "trailer" i den bemärkelsen som ni kanske trodde. Vi gjorde en liknande blogg och film om Alborz Mountains till Armore... 05/11 haha blir inte förvånad om det är EA själva som tummar ned mina kommentarer!? :lol: 05/11 Hårklyveri, det expanderar ju multiplayerupplevelsen med nya banor, spellägen, vapen och annat fluff? Visst dom skulle kunna kalla det för multiplayer expansion eller Downloadable Content, men det enklaste är väl expansion? Det framgår klart och tydligt... 05/11 Var inte så bitter. Jag kanske skulle skrivit *wink wink* i inlägget istället för ^^ 05/11 Kan med stor säkerhet anta att de använder sig av en baneditor och det tar säkert lite mer tid i anspråk att skapa en bana idag kontra då men inte så lång tid som du verkar tro det tar. Det som tar tid är att skapa en motor, att göra alla dessa verktyg... 05/11 vart kom cod in gällande bf3? är du full? 05/11 Du kan väl inte seriöst jämföra en karta till Quake och en till BF3? Det är en massiv skillnad i komplexitet och arbetsinsats mellan de två. Ett banpaket till Quake kunde i stort sett en ensam person jobba ihop på några dagar. En karta till BF3, fullt... 05/11 Vafan ska dom mjölka CoD så jävla mycket. Sluta släppa mappack Activision.. seriöst! 05/11
Skicka en rättelse