Eve Onlines PS3-släkting går från stängd till öppen beta efter årsskiftet.

David Reid på #CCP Games säger att #Dust 514 troligtvis får en öppen beta strax efter årsskiftet.

– Vi kommer vara i den stängda betfasen året ut. Datumet för den öppna beror på spelar-feedback men vi känner oss säkra nog på att det inte kommer dröja så lång tid efter årets slut.

Reid ville inte säga exakt hur många som spelar den stängda betan men säger att spelet har lockat hundratusentals spelare. Dust 514 har tydliga kopplingar till #Eve Online och ämnar alltså också svetsa samman pc- och PS3-spelare.

Har spelat stängda betan en del. Inte så skoj gameplay-mässigt. Får se om det löser sig. Känns som det hade varit jävligt vettigt av dom att även släppa det till PC. 05/11 Okido, då har vi olika upplevelser du och jag, fast då har jag och andra sidan lagt ner tid på att lägga till bra folk i vänlistan, så slipper man spela med random musiklyssnande idioter. 05/11 Jag använder mig själv som källa. Jag har spelat otaliga spel över internet på mitt PS3 genom åren, och det är ytterst sällsynt att man hör någon prata. De få gångerna jag har utväxlat artighetsfraser med andra spelare har varit när man fått beröm i for... 04/11 Själv hade jag gärna sett det till PC då jag själv känner att FPS och MMO är mer lämpad för just PC. De flesta EVE spelar jag känner, inklusive mig själv skulle gärna lirat det på PC som en komplettering till EVE universumet. 04/11 Jag har kört det en del. Kul spel, rätt polerat för en beta, men hade hoppats på något mer storskaligt. Känns lite som BF3 future edition, men sen är jag ingen EVE spelare så. Får väl se när det är klart om man får suget igen men nu är det mer Planetsid... 04/11 går att spela med UBS-mus och -tagentbord direkt i PS3:an. Betanycklar till stängda betan finnes här: http://www.markeedragon.com/index.php?product=93 04/11 Hade gärna sett detta för PC, men, men. Man kan inte få allt här i livet. 04/11 Jag spelar betan och kan bekräfta att jag endast en enda gång spelat med någon som har en mikrofon. (jag själv har en men använder den aldrig då jag inte vill vara den enda som pratar i spelet). Det är skillnad mot för till exempel Natural Selection 2... 04/11 @ puscifer. Har du nån källa på det eller hittade du på? 04/11 Det känns lite som att spelet kommer hållas tillbaka p.g.a. bristande kommunikation mellan spelare. Många PS3-ägare har ingen tillhörande mikrofon. 04/11
Skicka en rättelse