Filmatiseringen av id Softwares klassiska actionspel är fortfarande aktuell.

Med facit i hand kan vi konstatera att antalet bra spelfilmatiseringar överskuggas av de dåliga och spontant känns det som om #Wolftenstein kommer att sorteras in i de senare. Planerna på att göra film av id Softwares klasssiska actionspel gjordes officiella redan 2007 men den stora branschstrejken 2008 och det ettåriga fängelsestraff regissören Roger Avary avtjänat försenade projektet.

Enligt Shacknews är dock filmen tillbaka på spåret och deras uppgifter avslöjar att det rör sig om ett actionäventyr i samma stil som Captain America och Inglorious Basterds. Storyn tar sig lite friheter genom att introducera två huvudkaraktärer, en amerikansk armékapten och en brittisk underrättelseofficier, på hemligt uppdrag i Castle Wolfenstein. Där möter de den paranormala SS-avdelningen och självaste Adolf Hitler som är på besök för att demonstrera nazisternas senaste supervapen.

Vad jag menade var att ingen, oavsett talang, skulle kunna göra något bra med de licenser som Boll har jobbat med. Han har gjort ganska kackiga filmer men de är ändå underhållande och oförglömliga i sin charmiga lökighet. 06/11 Jag tycker "In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale" var okej. Underhållning för en stund. Allt är vad man förväntar sig. Jag trodde inte jag skulle se en film på Prometheus-nivå heller. 05/11 Tarantino gör så sjukt mycket bättre filmer än boll, enda fimen jag hatade med quentin är kill bill filmerna, men pulp fiction m.m är riktigt bra filmer som flesta med honom och är bara som sagt kill bill som jag hatade. 05/11 Kan svära på att jag läste den här nyheten för bara några dagar sen? 05/11 Tarantino hade fan inte kunnat göra bra film av Bloodrayne, Alone in the Dark, etc. Bolls filmer är kul och campiga. Perfekt. 05/11 För att inte snacka om Alone in the Dark, trodde inte han kunde göra sönder ett spel mer än i Bloodrayne men icke han lyckades i stället skapa troligvis världens sämsta film någonsin med Alone in the Dark. 05/11 Hans filmer är värdelösa, har du ens sett bloodrayne? sugiga filmer som aldrig skulle ha gjorts, postal är väl den enda som är duglig, men det är för att hela spelet är något som är urballat likaså filmen. Där går det inte göra mer random än vad spelet... 05/11 Dolphs filmer är åtminstone bra 05/11 Snarare så att han är notorisk för att plocka upp spelserier och göra film på dem, och totalt misslyckas med att vara troget spelet alls. Inte heller tills hans fördel att han inte direkt -är- en bra regissör heller. Menar mannen tror jag har fått fler... 05/11 Oj.. hoppa på Uwe Boll, så moget.. jag tyckte hans filmer är underhållande, inga mästerverk men definitivt underhållande :) 05/11
Skicka en rättelse