Interplays 1990-tals-skjutare får nytt liv i modern grafikmotor tack vare moddare.

#Interplays ikoniska 1990-tals-skjutare #Descent återskapas i Unreal Engine 3, via moddaren Max. Titeln får nytt liv via Unreal Engine Development Kit och om du är sugen och har kompetensen vill han väldigt gärna ha din hjälp.

Projektet kallas just nu för "Descent to UDK". Ett par förändringar i form av ett ökat skräckfokus och kanske nya vapen är att vänta, men samtidigt utlovas spelets story vara helt oförändrad. Nedan ser du en tidig experimentvideo, hoppas du inte blir åksjuk som undertecknad.

Nej, det var före Onsets tid! Detta låg i det som idag är Linnégallerian, på hörnet. Kommer inte ihåg vad det hette, tror inte det hette Onset då iallafall. :) 07/11 Descent var mitt första spel till PlayStation. Klarade det också till slut men det var riktigt svårt har jag för mig. Inte så mycket att orientera sig i tre dimensioner och hålla rätt på upp och ner och orientera sig utan mer att fienderna faktiskt var... 07/11 Onset? Där man kunde/kan lira lasergame också? Fast kanske hette något annat än onset då. Skönt med Descent 2 förresten, både midi och cd soundtrack, epic :) http://youtu.be/NnXT2IO367k 06/11 Jo det gjorde det. Probe Entertainment utvecklade det till PC och PS. Iguana gjorde det till N64. Hade det till N64 och spelade som en tok :). 06/11 Wow!! Descent 1 och 2 har man ju lirat en del back in the day! =) 06/11 Fanns det inte nåt liknande som hette Forsaken? Minnet sviker en aning. 06/11 Minns när jag spelade descent & descent 2 på KALI med 56k robotics modem. Har även kvar min gammla sidewinder joystick som var väldigt populär till descent, men den passar inte i nån dator nuförtiden. :P Skulle vara skoj att spela lite Minerva igen. 06/11 Gillar ettan och tvåan, fast mest tvåan för den grymt bra musiken. Har kvar Descent 2 och plockar fram skivan ibland och lyssnar på låtarna. 06/11 Jag spelade Descent mycket med polarna när det begav sig. Ett av de bättre lan-spelen på sin tid och som höll många år efter release :) Skönt med lite gåshud av nostalgi, ser ju onekligen fantastisk ut. 06/11 Du vet att det är skillnad på nyheter och nyheter? Vissa saker tappar sitt värde snabbt, medan andra saker (som det här klippet) behåller sitt nyhetsvärde en längre tid. Det är inte alla som följer alla siter, och youtubeklipp som poppar upp med någonti... 06/11
Skicka en rättelse