Mike Morhaime på Blizzard avslöjar att en expansion är i görningen.

När #Activision snackade ekonomi med sina investarare avslöjade Mike Morhaime på #Blizzard att en expansion till #Diablo 3 är i görningen.

– Vi har en expansion planerad för Diablo 3 men jag ingen tidsplan att delge. Jag tror att det viktigaste för oss alltid är kvalitén på expansionen och dess gameplay, så det kommer att vara en viktig faktor i tidschemat.

Blizzard är kända för att ta tid på sig gällande utveckling och har gärna långa betaperioder innan spelen anses klara. Huruvida #Diablo 3 var klart innan det släpptes har diskuterats flitigt sedan releasen i maj och röster lär höjas om att det återstår mycket arbete på originaltiteln innan en expansion kan vara aktuell. Det snacket får gå vidare i kommentarerna.

Avslutningsvis konstaterade Bobby Kotick att det har sålts över tio miljoner exemplar av spelet.

Haha, stiligt :) Se till att han den kursen med på CV:et om du skulle söka jobb hos Ubisoft, borde räknas som en stor merit i deras ögon :P 10/11 Err... du vet det är Diablo du spelar va? Inget mmo, inget sandbox, utan Diablo. Linjärare spel får du leta efter. 10/11 Japp, gick en 3 månaders OMFS-kurs i somras. ;) 10/11 Fett! Hoppas det blir enklare att hitta bra gear! Man får ju grinda som en galning för att få ens en legendary item. Men kul är det ändå. Jag slutade spela D3 ett tag efter releasen men nu har jag fattat tycke för det igen, kanske främst för att det är... 09/11 Hade diablo 3 släppts i sin nuvarande form hade spelet faktiskt varit rätt bra.. Jag tyckte D3 var bra i Hell, normal/nightmare var som sömnpiller och Inferno från act 2 och fram var som a spela rysk roulette med 5/6 kulor i pistolen istället för 1. Jag... 09/11 Diablo 3? Finns det fortfarande? Om Blizzard tror att de kan fixa sin jätteflopp med en DLC, så tror de ofantligt fel. Kommer aldrig spela någon form av Diablo igen.. De kanske kan sälja utvecklarna på Auction House? 09/11 Nice analys! Har du gått någon kurs i "onskefullt-multinationellt-företags-strategi"? ;) 08/11 ses 2016 då eller!! :)) 08/11 Får väll se då det kommer, spelat D3 väldans mycket sedan dem införde paragon och über bosses, blivit mindre spelande dock. Lär ta ett bra tag innan vi ser den expantionen så risken e att man börjar spela Grim Dawn istället då det kommer, eller något... 08/11 vet inte vad jag ska säga om detta... Om de lägger in Necro i expansionen kommer den klassen antagligen bli sabbad genom att man inte kommer kunna ha 60+ summons ute på samma gång eller liknande. Se själva på hydran som man bara kan ha 1 ute och WD som... 08/11
Skicka en rättelse