Electronic Arts utmanar Steam genom nytt Twitch-samarbete.

De senaste åren har livestreamat spelande blivit alltmer populärt, du kan se allt från sponsrade Starcraft 2-proffs till glada amatörer ge sin syn på sina spelupplevelser. Därför känns samarbetet mellan Electronic Arts speltjänst Origin och Twitch, en av de populäraste streamingportalerna, som något som ligger väldigt rätt i tiden.

I samband med detta kommer du också kunna lägga till ditt övriga spelbibliotek i Origin och dessutom streama dessa med samma enkla medel. Tekniken är fortfarande i betastadiet men kommer att implementeras inom kort.

det ska väldigt mycket till om jag någonsin ska röra vid en EA produkt igen, eller starta Origin. bojkott 08/11 Jag har faktiskt mer och mer börjat gilla Origin över Steam så jag tycker att det är mycket bra. Steam installerar Modern Warfare 3 för mig automatiskt ungefär en gång i veckan, jag hittar inte demon i biblioteket, hela deras butik är seg som sirap på... 08/11 gör du rätt i, man kan inte behandla fans som EA. Dom tar betalat mer än konkurrenterna med betydligt svagare utbud, kissar DRM överallt. Senaste offret var DICE :/ 08/11 Det där med supporten varierar nog, själv använde jag mig av chatt-funktionen och fick direkt hjälp med att utöka antal aktiveringar av crysis 2. Utöver det 15%. Rabatt på valfritt spel i en månad. Så där kan jag inte klaga. Popups går som tidigare sagt... 08/11 Antal tummar ändras ju hela tiden ;) Jag bryr mig inte om generellt vad folk tummar. Men att tycka att det är dåligt att det kommer livestreaming av spel är för mig konstigt på en sida som handlar om spel (vilket var det jag skrev, även om jag inte utve... 08/11 Ni vet vad jag tycker om EA #CENSUR#, men Twitch-TV är väldigt bra när det är dags för att streama! 08/11 Härligt, två feta flugor i en smäll! 08/11 "köpa sina EA spel på Steam" skämtar du eller fattar du inte att de är konkurrenter... Mitt tips är att du bara håller dig till steam. Då du inte tycks vilja kunna ställa in origin. det finns inga popp upps om man ställer in det. Så håll dig till steam... 08/11 Ett träsk av ett (1) troll? Så ser det ut nu iallafall. Om trollet är gigantiskt så är det ju iofs illa nog men annars skulle jag nog tro att du har drabbats av facebooksjukan där alla bryr sig stenhårt om vilket håll saker tummas och hur många likes... 08/11 Om du läser vad jag skrev så står det att jag tycker att de är på rätt väg. Inte att allt EA gör är fantastiskt. Jag uppskattar en massa EA-titlar och när de skapar mervärden för mig så ser jag det som positivt. :) 08/11
Skicka en rättelse