Återigen dags att skrämmas av blipljud?

Det senaste försöket att göra spel på den uråldriga konflikten mellan dregglare och fulingar räddades inte ens av att det var #Rebellion själva som stod för utvecklingen. Mycket av stämningen från spelet som släpptes 1999 fanns helt enkelt inte att hitta. Tur då att ett hobbyutvecklare försöker att återskapa den som en modifikation till #Crysis 2.

För närvarande finns bara techdemot som du kan se ovan men visst återfår man lite av skräckångesten bara av att titta på den? Frågan är bara hur länge #Sega låter den leva.

Där ser man... Tråkigt... Tycker att det skulle vara fan så mycket bättre av företagen att anställa personerna som jobbar med moden och låta dom göra det till ett riktigt spel istället för att stänga ner något... 09/11 AVP! Så sjukt bra spel det var! Ett riktigt skräck spel som marine! Sjukt läskigt när man står i en mörk koridår och hör rörelsedetektorn ge utslag på något i mörkret 20 meter bort för att sedan förvinna helt. För att sen vända sig om och ha en alien i... 09/11 Helt sanslöst att en moddare kan göra en techdemo med bättre stämning än den i Rebellions hela spel. Blev så besviken på senaste AvP, hoppas att det här får göras klart! 09/11 Var faktiskt Warner Brothers som stoppade förra projektet då både film och spel var på väg som de själva ägde rättigheterna till. Det skulle också bara vara en gratismod men fick trots det lägga ner. 09/11 Jag har för mig att det finns någon lag som skyddar dom om dom gör det i en motor utan att tjäna pengar på att sälja det och om det inte finns tror jag ändå inte att Crytek skulle bry sig så länge personerna som gör moden inte säljer moden 08/11 AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH DET HÄR ÄR DEN MEST LOVANDE TRAILER JAG SETT PÅ 5 ÅR TROR JAG!! :)))) Fick ju handsvett. Känner igen banan så jäkla väl. Måste varvat AvP 10ggr. Hatade spelet för det var gastkramande, och just därför älska jag det... 08/11 Oj oj oj, detta ser ju fantastiskt ut! Det är den äkta spännande känslan det där som dom har lyckats göra och snyggt med CryEngine3. Skulle vara riktigt grymt att få spela detta nu 08/11 Bara så ni alla vet. Den bilden är en dump från AvP2, första gången man stöter på aliens, finns en knapp till vänster och dörr till höger och ventilation rakt fram. 08/11 Ser helt fantastiskt ut för att vara en mod! Detta är lite vad man önskade Aliens vs Predator (2010) skulle varit. 08/11 Fan vad grymt, se vad moddare kan göra när de väl får chansen!! jag skulle mer än gladerligen punga ut pengar för detta. Sorgligt nog ser detta både mer atmosfäriskt,snygg,skrämmande och härligt ut än nästa officiella spel från GBX/SEGA. Hoppas verklige... 08/11
Skicka en rättelse