Den färska FFXIV-trailern bjuder på nästan fem minuter gameplay från ombyggda Gridania.

#Square Enix har släppt en ny film från återfödseln av #Final Fantasy XIV. Filmen är en närmare fem minuter lång upptäcktsfärd genom ombyggda Gridania. Räkna med lummiga skogar, blomsterbäddar och glittrande vatten. Materialet är från den japanska alfa-versionen.

Under 2013 släpps "nya" Final Fantasy XIV till pc och – för första gången – Playstation 3. Återstår att se om fansen ger spelet en ny chans.

[video=12857]

Tyckte först det stod "Grindania" 08/11 Njaa... problemet med grafiken var enligt många att det krävdes för mycket att köra, dock har dom optimerat grafiken så att det ska fungera mycket bättre nu, tror dom också förbättrade skuggorna som jag tror man kan se i videon om man jämför med äldre... 08/11 grafik.... varför visar dom grafiken, när det inte ens va det som var felet på spelet från början. Japaner.... 08/11 Jag tyckte det gamla FF 11 va otroligt kul, nu testade jag aldrig 14 dock (vilket var tur verkar det som...). Måste säga att jag hoppas faktiskt lite på det här spelet för jag saknar känslan jag hade med FF11! Spelade med folk från hela världen, servrar... 08/11 Dom hade en poll tidigare ifall spelarna vill att dom håller uppe dom gamla servrarna och tror det var 35-40% som ville det och dom hade sagt sålänge 25% eller mer ville det så skulle dom fixa så att dom kunde fortsätta spela medan alfan är igång. Jo... 08/11 Ser ingen skillnad på detta och det gamla i den videon. Dom kanske ska visa hur combaten funkar och questandet, det riktiga gameplayet. 08/11 Jamen det är ju kul att man får se hur dom går omkring och att man faktiskt kan hoppa, woho! Hade gärna sett mer av strider och lite andra former av områden men det kommer väl senare antar jag. 08/11 är det slut på "gamla" spelet nu eller? för annars får man för sig att dom kanske tappar många av de spelarna om de börjar spela annat under tiden dom väntar på detta? 08/11
Skicka en rättelse