Hösten 2012 blir perioden då #Rockstar rycker täckelsen av #Grand Theft Auto V. Förra veckan bekräftades spekulationerna om att GTA V släpps i vår och tidningen Gameinformer lovar en veritabel explosion av info om den lavaheta titeln så snart det senaste numret hittar ut på nätet. Vilket det gör i dag.

En liten guldklimp kan vi bjussa på redan nu – #GTA V kommer ha tre huvudkaraktärer. Det är sedan tidigare känt att de lever sina liv i staden Los Santos, som intressant nog ligger i delstaten San Andreas och känns igen från #ett visst annat GTA-spel. Mängder med information om #GTA V lär dyka upp inom kort och vi håller er förstås informerade. Under tiden kan du luta dig tillbaka och vänta på den nya #GTA V-film som dyker upp onsdag den 14 november.

#Grand Theft Auto V har så här långt tillkännagetts till PS3 och Xbox 360. Alltså inte till #Nintendos nya maskin Wii U (släpps den 30 november) och inte till pc. Å andra sidan har GTA inte haft världspremiär på pc sedan #GTA 2 år 1999. Från #GTA 3 och framåt har Rockstar tagit omkring ett halvår på sig att ge pc-spelarna betalt för deras ivriga väntan. Samma sak denna gång, tro?

Omslaget som lär öka lösnummerförsäljningen av Gameinformer rätt jäkla avsevärt.