Massiv infoflod om Grand Theft Auto V att vänta inom kort. Vi lyfter på locket redan nu.

Hösten 2012 blir perioden då #Rockstar rycker täckelsen av #Grand Theft Auto V. Förra veckan bekräftades spekulationerna om att GTA V släpps i vår och tidningen Gameinformer lovar en veritabel explosion av info om den lavaheta titeln så snart det senaste numret hittar ut på nätet. Vilket det gör i dag.

En liten guldklimp kan vi bjussa på redan nu – #GTA V kommer ha tre huvudkaraktärer. Det är sedan tidigare känt att de lever sina liv i staden Los Santos, som intressant nog ligger i delstaten San Andreas och känns igen från #ett visst annat GTA-spel. Mängder med information om #GTA V lär dyka upp inom kort och vi håller er förstås informerade. Under tiden kan du luta dig tillbaka och vänta på den nya #GTA V-film som dyker upp onsdag den 14 november.

#Grand Theft Auto V har så här långt tillkännagetts till PS3 och Xbox 360. Alltså inte till #Nintendos nya maskin Wii U (släpps den 30 november) och inte till pc. Å andra sidan har GTA inte haft världspremiär på pc sedan #GTA 2 år 1999. Från #GTA 3 och framåt har Rockstar tagit omkring ett halvår på sig att ge pc-spelarna betalt för deras ivriga väntan. Samma sak denna gång, tro?

Omslaget som lär öka lösnummerförsäljningen av Gameinformer rätt jäkla avsevärt.

Försök du att personalisera en mac utanför de ramar Apple har stakat ut för dig. Såvida du inte jailbreakar den vill säga 16/11 Så din dator är opersonlig? 16/11 Håller med, jag vill för en gångs skull njuta av lite MP action också. Bara massa DCs med GFWL när det kom till GTA IV, även när jag testade det hemma där jag inte äger någon router. :( 09/11 Jag vägrar att kalla Mac för en PC dock. 09/11 Jag håller med dig. Det låter skumt. Men jag har varit tveksam till endel saker innan med Rockstar spel och dom är det enda spelföretaget som jag aldrig blivit besviken på, så jag ska inte säga nånting innan jag har spelat det:P 09/11 "Från GTA 3 och framåt har Rockstar tagit omkring ett halvår på sig att ge pc-spelarna betalt för deras ivriga väntan. Samma sak denna gång, tro?" Så de kommer att släppa en version som fungerar på alla PC's? Tvivlar på att de kommer att släppa en versi... 09/11 Snälla inte windows live!!!!!!!!!! 09/11 Personligen så föredrar jag nog att spela som en karaktär, men vem vet...det kanske blir ännu roligare att ha fler karaktärer. Vi får se hur det bli, Rockstar brukar ju träffa rätt när dom försöker nya saker 09/11 Hade ju varit kul med en kvinnlig karaktär, förstår inte varför man har valt tre manliga 09/11 Jaja men hade man inte en värsting burk just då, utan bare en jädrigt bra så blev gta IV skit. Sen att det flöt för några år sen när standarden höjs det är ju självklart. Ni vet att jag kan numera spela crysis på högsta ;) 09/11
Skicka en rättelse