Massor av färskt gameplay visas upp, direkt från Cyrodiil.

#Bethesda har släppt en nio minuter lång trailer med färskt gameplay från kommande onlinerollspelet #The Elder Scrolls Online. Varvat med spelsekvenser får vi höra utvecklarna diskutera spelets strider, PvP-material och deras så kallade "mega server feature".

Det sistnämnda betyder att alla spelare befinner sig på samma server, vilket säkerligen underlättar en del för dig som vill spela med dina vänner. Nästa år släpps The Elder Scrolls Online, spana in den senaste trailern nedan medan du väntar.

skulle det vara kosmetiska saker man köper via microtransaktioner så har jag inget emot det. Men om dom skulle få för sig att man kan köpa ruggigt bra vapen m.m så blir det ett stort nej. Jag är egentligen emot månadskostnad men skulle det bli så attd... 13/03 Har dom inte sagt att man kommer kunna gå in i FPS mode, TPS mode och stardad mmo viewen? :o tyckte dom sa det i någon intervju och att en som spelat alfan hade sagt att det var så i det testet. 30/01 Det är tur att dom gör TES VI separat, i jämförelse med detta i alla fall. Om dom streamline:ar VI ytterligare är det såklart ett minus i min bok. Galet att Online kommer anses canon gällande lore dock. 11/11 Man ska visst kunna välja mellan 3 inställningar. 1) 1st person. 2) 3rd person a la Resident Evil, dvs snett från sidan. 3) Klassisk MMO 3rd person. 10/11 Min största rädsla är att detta gör för Elder Scrolls vad WoW gjorde för Warcraft, dödade de föregående serierna. Oavsett om ESO blir framgångsrikt eller inte så har de gjort hela tamriel så det finns alltid något att referea till om Bethesda gör ett... 09/11 Äntligen någon som ser det från den ljusare sidan istället för att bara kommentera "månadsavgiften är bajs, bla bla bla <insert whine>". Puss på dig. 09/11 När ska någon våga göra något nytt MMO, inte samma tråkiga upplägg som alla som redan finns. 09/11 verkar intressant faktiskt spelar skyrim just nu men vet inte om jag kommer köpa det har blivit less på mmo-genre inte för att spelen som kommit varit dåliga men dem slukar så mycke tid för andra spel. 09/11 Detta spelet är väll något som INTE ser ut som vilket MMO som helst? 9 raser, valmöjligheterna av rustningar och vapen som kan bäras av alla klasser och därav ger olika förmågor, klass systemet som verkar vara bra mycket mer komplex än andra spell (rift... 09/11 Spot on. Det är även min upplevelse av Skyrim. Men jag ser hellre att dom lägger all krut på Elder Scrolls VI:Tamriel. 09/11
Skicka en rättelse