Counter-Strike: Global Offensive och Retro City Rampage är 12 (!) respektive 5 veckor försenade. Varför? Vem vet, Sony vägrar säga något.

#Valve-spelet #Counter-Strike: Global Offensive dök inte upp under veckans Playstation Store-uppdatering heller, vilket innebär att spelet nu är 12 veckor (!) försenat. Varför? Vem vet, #Sony vägrar fortfarande att kommentera.

Så här svarar Sony-talesmannen Jawad Ashraf på en direkt fråga om vad som egentligen händer med den pinsamma förseningen.

– Jag vet att det förmodligen är extremt jobbigt för många av er, men det finns återigen ingenting jag kan säga denna veckan. Beklagar.

CS: GO är inte det enda multiformatspelet som av okända anledningar försenas till Playstation 3. #Retro City Rampage har försenats i fem veckor och inte heller angående den titeln kan Jawad Ashraf ge någon som helst insyn i vad som pågår.

– Jag har inte möjlighet att gå in på detaljer, så fort vi har nyheter att dela med oss av från utvecklarna så kommer vi att göra det.

Tro det eller ej, men det finns faktiskt också spel som släpps i tid via Playstation Network. För att läsa om vad senaste uppdateringen innehöll besöker du officiella Playstation-bloggen.

Skicka en rättelse