David Brabens Kickstarter-projekt beskrivs äntligen via rörlig bild.

När skaparen bakom klassiska Elite, David Braben, nyligen utannonserade Kickstarter-projektet Elite: Dangerous tyckte vissa FZ-läsare att pitchen var för slapp och odetaljerad. Nu har insamlingssidan via Kickstarter äntligen uppdaterats med en trailer om vad David Braben vill uppnå. Den ser du här nedanför.

http://www.kickstarter.com/projects/1461411552/elite-dangerous/widget/video.html

Elite: Dangerous har i skrivande stund samlat in 375 000 pund av de 1,250 000 som efterfrågas. Kickstartern har 56 dagar på sig och med en beskrivning som lyder så här är det svårt att inte exalteras om man är rymdälskare:

Take a ship and 100 credits to make money legally or illegally - trade, bounty-hunt, pirate, assassinate your way across the galaxy.

Ser själv enormt fram emot båda men jag tror de kommer bli rätt så olika spel och kommer vända sig till olika målgrupper. SC ser ut att bli ett "light" Elite medan detta ser ut att bli mer komplext. Hade varit grymt om de gjorde som i I-War där man kan... 11/11 Jag la själv sjukt många timmar på Elite, först på C64, sedan på andra format. Det var ett otroligt stort spel på den tiden men nostalgin lägger en väldigt förskönande slöja över upplevelsen sedan dess. I dag skulle jag nog säga att Braben nog får ligga... 11/11 dom kunde hellre ha bilder på snygga gothbrudar 11/11 Nja jag tror mer på Star Citizen men jag kommer följa utvecklingen av det här också 11/11 Samma här, läste om första Elite och Elite Plus men när jag tänker på Elite så är det så här jag minns det http://www.youtube.com/watch?v=LqhP_e855C4&feature=related OT: Elite´s 25th Anniversary (http://www.youtube.com/watch?v=SpN_WXUxWx0&feature=relate... 10/11 Spelade aldrig första elite, men jag gillade och spelade många timmar frontier. 10/11 Haha, okej. Då är vi på samma våglängd. :) 10/11 Jag kan bara hålla med dig i det du säger. Menade egentligen ingenting illa med mitt föregående inlägg ,ville bara retas lite. :D 10/11 Elite var ett av de första spelen som använde sig av en öppen struktur, Braben gick helt ifrån det som fanns då. Jag minns fortfarande hur imponerad jag var av att han lyckas klämma in så sjukt mycket på bara en enda diskett med uppföljaren. Tyvärr fast... 10/11 Äpplen och päron. Jag (eller någon annan på FZ-redaktionen) har ingen som helst insyn i vilken reklam som visas på sajten. Det sköter annonssäljarna. Sälja reklamplats måste vi göra för att överleva, det är vår enda inkomstkälla. Så enkelt är det och... 10/11
Skicka en rättelse