Claptastic! Skagnificent! Gränsöverskridande spel dessutom, vilket låter dig panga ihjäl dina vänner som "bara" använder sig av en pc.

#Gearbox Softwares september-saga #Borderlands 2 är något av en kooperativ dröm. Nu har #Aspyr Media röjt att spelet även släpps till mac redan 20 november. Det erbjuds samma pangande som till de andra formaten och redan vid släpp kommer Mechromancer-tillägget och pirat-dlc:t finnas tillgängligt. Släppet sker inledningsvis via Steam och Aspyrs egna GameAgent, men kommer vid ett senare skede även dyka upp via Appstore.

Systemkraven som Aspyr röjt är som följer:

Klicka för mer information

CPU Processor: Intel Quad Core
CPU Speed: 2.4 GHz
Memory: 4 GB RAM
Video Memory (VRam): 512MB
*Apple original CPU’s only, CPU upgrades not supported.

NOTICE: The following video chipsets are unsupported for Borderlands 2:
ATI RADEON HD 2000 series
NVIDIA 8600m
NVIDIA 9400m, 9600m

Onlinespelandet är gränsöverskridande så till vida att du med mac kommer kunna panga tillsammans med pc-nyttjare, och vice versa.

Yes, haha. I meant OS X.. :) Principen är densamma, dock!! 12/11 Tror du blandar ihop lite där, iOS är enbart till iPhone, iPod och iPad, Mac OS X är det du menar som är byggt på Unix :) 12/11 Jag fattar inte.. Om man ändå ska utveckla spelet för iOS - som är byggd på Unix-kerneln, varför inte utveckla det för resten av Unix-världen också? Vi (jag) vill BORT från M$, men fan inte vill vi (jag) ha MAC heller. Jisses vad jag ser fram emot att... 12/11 Var förbannat många år sedan det var enbart en musknapp på Macar, Mighty Mouse var Apples första egna mer-än-en-knapps mus, och den följde med alla Macar från augusti 2005 eller så, så kan säga att du är väldigt fast i forntiden (7 år inom datorvärlden... 12/11 Dave Lister you're a smeghead!! :) 12/11 Då säger jag; trollolololol. 12/11 Fast nu vill ju inte alla dras med windows, varken genom det så kallade boot camp eller ens köpa en dator med det. Finns dom som vill hålla sig till mac helt och hållet. Och vad menar du med att det inte går att zooma och skjuta med samma musknapp? Mac... 12/11 Man kan ju köpa en PC annars, då slipper man vänta på alla spel. Nu kommer någon påpeka att man kan köpa en Xbox så slipper man vänta på GTA till PC, men då säger jag - det är värt väntan. Då säger ni att det är värt väntan på en Macversion, fast det... 12/11 Jo, märkte det också, legat listat på Steam under Mac-Games sedan jag installerade PC-versionen :p 11/11 Underbart! Enda anledningen till att jag inte har köpt spelet ännu är just för att jag förstod att det skulle komma till Mac också så småningom. Väntar hellre än att dras med boot camp och windows. 11/11
Skicka en rättelse