Nystarten för Final Fantasy XIV är på väg – senaste trailern ger en föraning om hur spelvärlden kommer att förändras!

#Square Enix hårt kritiserade onlinerollspel #Final Fantasy XIV är tills vidare offline medan utvecklarna arbetar med att kicka igång nystarten vid namn #Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. En färsk sexminuters-trailer som ger en bättre inblick i hur spelvärlden kommer att förändras ser du nedan.

Nystarten saknar tills vidare släppdatum, men väntas lanseras innan årsskiftet. Är du en Final Fantasy XIV-spelare eller funderar du på att bli?

mäktigt! 13/11 Jepp det ska vara snabbare nu men dom ändrar också vissa mekaniska grejer gällande combat, quests och MYCKET annat.. det finns information om det på the interwebz men annars så kommer det nog fler videos som visar mer gameplay och liknande innan det slä... 13/11 Drog inte alls tankarna till Cataclysm. 13/11 Jaha! Tack för förklaringen :) Jag hade uppfattat det som att spelet skulle förändras rent spelmekaniskt pga att det var så få som spelade det. Därmed sa trailern ingenting för mig. Undrar dock om det är en smart taktik att bara vända sig till de som... 13/11 Det som pågick i den filmen förstår man helt om man spelade spelet, kändes nästan som att dom gjorde en film för folket som spelade spelet fortfarande. Har ingen lust att skriva ett superlångt meddelande vilket är det som nästan krävs men I spelet så... 13/11 Riktigt bra film men jag måste säga att titeln är lite vilseledande. När jag läste den trodde jag att jag skulle få se skillnaderna på gamla FF XIV och nu hur Reborn ser ut. Jag VILL att detta ska bli bra då jag gillade det gamla spelet, gör mig inte... 13/11 Ahaa, Cataclysm. 13/11 Har inget emot varken techdemos eller de två filmerna från Enix. Ser dom som långa filmer så som denna :) Sjukt maffig trailer. 13/11 Kan inte annat än att hålla med, Advent Children var fruktansvärd, 0 och ingen story att tala om, det enda man hade gjort var ett jävligt flashigt tech demo. Men det är ju iofs det som Square jämt gör nuförtiden. Denna video t.ex. såg rätt bra ut men... 13/11 "Nystarten saknar tills vidare släppdatum, men väntas lanseras innan årsskiftet" Fel. Beta beräknas påbörjas under Januari så release lär ske mellan Mars och Juli 2013. 13/11
Skicka en rättelse