Inatt släpps #Call of Duty: Black Ops 2 och även om det kommer vara en hetsk debatt som involverar mejeriprodukter kommer spelet sälja i miljoner, och det kan till och med hända att det smaskar i sig all din fritid. Nu har #Treyarch röjt vad du behöver göra för att bli bannad från flerspelarläget, och därigenom få tid över till annat. FZ försvenskar och summerar, så plugga in nedstående information så att det imorgon inte finns några frågetecken.

 • "Boosta" dig själv och dina kamrater: Det vill säga, rigga matcherna mot andra spelare för att ni båda snabbt och ohederligt ska stiga i rangerna, låsa upp nya prylar och dylikt.

 • Utnyttja alla buggar du finner: det kommer säkerligen finnas såkallade glitches både här och där vilket ger dig orättvisa övertag mot spelare som inte använder sig av dem.

 • Svär och var allmänt otrevlig över röstchatten alterntivt använd obscena emblem: genom att bete dig som en gris blir du förpassad till en CoD-värld i ensamhet.

 • Bete dig som ett svin och filma det: i och med att Black Ops II kommer med en direkt-till-Youtube-funktionalitet är det lätt att lägga upp filmer där du beter dig opassande, alternativt strömmar till, och med, exempelvis olicensierade tv-program och musikslingor.

 • Nyttja otillåtna tillbehör: införskaffa och använd exempelvis modifierade kontroller, IP flooders och lag switches.

  Det fina i den temporära kråksången är att det bara är att fortsätta på samma sätt, fast mer extremt, för att bli permanent bannad. Pick your poison, som ibland sägs i Utlandet. Dock finns det som sagt ett par genvägar till att bli permanent bannad – direkt!

  Genvägen till fullständig frihet:

 • Modda ditt spel alternativt hacka det: ladda ner en fuskprofil, använd dig av fuskprogram – och var tydlig med det.

 • Spela piratkopierat: kanske kan du finna en fil som får spelet att verka piratkopierat, bara för att på så sätt kunna njuta av det vackra höstvädret lite extra.

Ja, nu har du alla verktyg du behöver för att inte vara fast i spelet resten av året. Vårt betyg kommer du få stifta bekantskap med imorgon klockan 09:00.