Rapporter har dykt upp gällande att ett fåtal pc-utgåvors andra skiva kommit laddad med helt fel spel, från helt fel utgivare. Activision undersöker i nuläget informationen.

Det är få spelintresserade som missat att #Call of Duty: Black Ops II idag finns ute för allmän beskådan (eller bespottning, beroende på utgångspunkt). Dock har en potentiell seriös blunder uppmärksammats där det verkar som om andra skivan till pc-utgåvan inte innehåller Blops 2 alls, utan istället en av #Mass Effect 2-skivorna. Detta uppmärksammas på bland annat Steam-forumet, Reddit och officiella Call of Duty-forumet och den nedan inbäddade Youtube-rullen visar upp en användare som stoppar in Blops 2-skivan i datorn, varefter får i ansiktet att det istället är Mass Effect 2 som får för sig att vilja installeras.

Varning för argsint språk:

Återigen är det viktigt att ta allt med en nypa salt. Ett av spelvärldens största varumärken vore väldigt tacksamt för ett anfall av såkallade internettroll, men samtidigt verkar det inte vara nyskapade "troll"konton på de olika forumen som rapporterar om problemen. Hur detta skulle ha inträffat är inte helt klart, men troligtvis skulle det ha att göra med att det vore samma företag som trycker skivorna för både #EA och #Activision och att det på något sätt blivit en ihopblandning under den processen.

Vi kontaktade Activision för att undersöka huruvida det stämmer eller inte, och de är medvetna om informationen som sprids och undersöker i nuläget situationen. Ett klargörande kommer dyka upp så snart som möjligt.

Skicka en rättelse