Uppdatering 2.00 lägger till Playstation Plus på Sonys bärbara.

Idag tillkännagav #Sony att deras bärbara Vita får Playstation Plus-stöd i samband med att konsoluppdateringen 2.00 kommer den 21 november. Du som redan är PS Plus-prenumerant via Playstation 3 behöver inte betala något extra för att få tillgång till Plus även i fickan.

PS Plus innebär att spelarna får tillgång till ett antal spel gratis varje månad, i gengäld mot en månadsavgift. Andra bonusgrejer som extraerbjudanden, rabatter och liknande finns också. De första spelen att bli tillgängliga gratis för PS Plus-prenumeranter till Vita är #Uncharted: Golden Abyss, #Gravity Rush, #Wipeout 2048, #Jet Set Radio och #Final Fantasy Tactics: The War of the Lions.

Allt det här förutsätter dock att du faktiskt har en Vita, vilket nog är problematiskt för vissa av er. Sonys senaste bärbara har inte direkt slagit knock på försäljningslistorna och säljer till och med sämre än PSP i vissa områden.

För mig insåg jag att jag hellre kör spotify på fot än drar upp vitan, och hemma blir det ps3 eller pc när man ska spela. Vitan är ju en grym produkt, men för mig lockar ju WiiU lite mer just nu. Saknar ha en konsol med mario, zelda och andra klassiska... 17/11 stapelvara? 15/11 http://blog.eu.playstation.com/ Följ denna blog då och dina problem är då lösta. Alla nyheter dyker upp där. 14/11 Tack mitt fel :) Har vitan och ja för mycket spel är inte fel. Måste endå klaga på psn visst för mej går det snabbare och det ser snyggare ut. Men dom glömmer att uppdatera vissa bitar så idag såg jag en del dlc som jag har missat. Jag är van vid att... 14/11 Det är för att du tittar på den engelskspråkiga bloggen och det där är de engelsktalande länder som berörs. PS+ ger galet mycket för pengarna nuförtiden. Man får tillgång till fler PS3-spel än man hinner spela och nu blir man sugen på att skaffa en Vita... 14/11 Det kommer till Sverige. De där fem länderna står med under varje nyhet på PS-bloggen, antagligen ett slarvfel från deras sida. 14/11 Countries: AE, AU, GB, IE, NZ Kommer psn+ vitan till Sverige är inte me vet någon varför? Förvirrande tycker jag. 14/11 psn+ till psn+ vitan menade jag......... 14/11 Det står inte att psn+ till vitan ska komma till just sverge någon stans bara 5 andra eu länder så vem vet otydligt tycker jag att det är iaf. Att sälja en konsoll innan någon ny kommer är rätt vanligt tycker jag hade en arbetskamrat förut som nästan... 14/11 De 2 bästa Vita spelen släpps ju nu. Persona 4 Golden om 1 vecka i USA ( Bara att importera ) samt Zero Escape som släpps nästa vecka i EU eller du kan oxo ha importerat det i snart en månad nu också. Zero escape är för nuvarande högst rankade vita spel... 14/11
Skicka en rättelse