Bioware vet hur en PR-slipsten ska dras och bjuder fans på Mass Effect-trilogin.

I samband med gårdagens lansering av #Call of Duty: Black Ops 2 stod det klart att något gått snett och skivtryckeriet, uppemot tusen förvantansfulla spelare fick istället Mass Effect på den andra installationsskivan. #Bioware menar då att de inte ska stå i vägen för ödet och gör goodwill-pr av saken. De femtio första som skickar in en bild på sig själva, och den felaktiga skivan, får #Mass Effect Trilogy till pc.

If the universe thinks that you should be playing Mass Effect right now, who are we to argue? In fact, we want to help! The first fifty fans affected by this phenomenon to send us a picture holding their special disc 2 will receive a code for a FREE PC copy of Mass Effect Trilogy.

och hur gammal är du då? jag närmar mig så sakta 40...snålt my arse...ea/biaware har inget med saken att göra dom hade lika väll kunnat ge ett pressmeddelande där dom bara pekar finger och skratta... *pointing upwards to 15/11 Men snälla nån, så om du får en Fazer chokladkaka i en Marabou förpackning då den blivit felpackad på fabriken och sedan Fazer går ut med att vi ger ut 10 gratis chokladkakor till dom första som kan bevisa att det har blivit fel. Kan du förklara för mig... 15/11 "Snålt" hade man kunnat kalla det om EA/Bioware hade något ansvar för situationen, vilket de inte verkar ha. Gratis Mass Effect är ju bara en kul grej. 14/11 Kul grej :) Pinsamt för Activision även om det inte direkt är deras fel. Dom anlitar antagligen samma företag för att pressa COD-skivorna som EA gör för ME och det är någon prao där som plockat fel och inte lär få någon bulle på fredagsfikat :) 14/11 Så det är snålt att ge ut gratis spel när de inte behöver göra mer än att luta sig tillbaka och skratta åt deras konkurrents klantiga misstag. 14/11 Snålt usch. Och lol på alla fjortisar som tummar ner. 14/11 Grym eller brutal PR hade varit 1000 st eller till och med fler 50 är lite i snålaste laget, kostar inte Bioware speciellt mkt, men det klart marknadsföring är det inte många företag som mästrar idag! 14/11 Exakt! Så att kalla det snålt är för mig helt obegripligt. De ger ju bort 50 (!) spel utan igentligen någon annan anledning än att de vill vara schyssta + självklart PR'n. 14/11 Ja, förstår inte upprördheten. Bioware/EA (som inte har något som helst med debaclet att göra) delar ut tre mycket bra spel till 50 personer i ett kul PR-stunt. Hur är detta fel eller snålt på något som helst sätt? 14/11 Hoppsan, blandade ihop Activision och EA som distributörer för CoD. Det ändrar ju på saken. Får ta tillbaka det jag yrade om innan och be om ursäkt till alla som tagit illa upp. ;) 14/11
Skicka en rättelse